Horoscop: 16 martie 2012

Vineri, 16 Martie 2012, ora 07:32
2671 citiri
Horoscop: 16 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Concentreaza-te mai mult pe viata personala in aceste zile. Asta nu inseamna ca trebuie sa lasi in urma munca, insa poti incerca sa termini cu cateva ore mai devreme. Seara te aspteapta o surpriza acasa.

Berbec

Fii mai deschis fata de proiectele noi. Fa tot posibilul sa depaseasti perioada in care te-ai obisnuit cu rutina. Acum ti se iveste ocazia unei posibilitati de avansare si te temi sa accepti pentru ca este vorba despre ceva neobisnuit pentru tine.

Taur

Lipsa timpului petrecut cu familia iti afecteaza linistea si ar fi indicat sa incerci sa faci ceva in acest sens. Daca stai putin sa te gandesti, realizezi ca problema este la tine si stii ce pas urmeaza pentru ca lucrurile sa revina la normal.

Gemeni

Ai pacalit pe cineva si acum gestul se intoarce impotriva ta. Iti dai seama ca nu este bine sa faci tot ceea ce iti vine in cap si data viitoare o sa fii cumpatat.

Rac

O sa ai parte de putina tensiune la locul de munca pentru ca cineva nu este de acord cu ideile tale. Lupti pentru a-l convinge ca tu esti cel care are dreptate si nu ai liniste pana cand nu reusesti.

Leu

Starea fizica nu este una tocmai de invidiat. Ai exagerat dintr-un punct de vedere si acum culegi ceea ce ai semanat. Putin repaus ar fi indicat. Efortul depus in ultimul timp isi spune cuvantul.

Fecioara

Astazi nu este o zi buna pentru discutii pentru ca ai tendinta de a te contrazice cu toti cei din jur indiferent de ceea ce spun acestia. Esti persoana care comenteaza la orice si este nemultumita tot timpul. Daca nu stai departe de aceste dialoguri, risti sa iti distrugi relatiile de amicitie cu toata lumea.

Balanta

Incearca sa ai mai multa incredere in tine pentru ca in ultima vreme ai avut parte de un esec pentru ca ai crezut mai mult in fortele celor din jur si le-ai subestimat pe ale tale. Gandeste-te la oamenii pe care ii admiri si o sa vezi ca nu au puteri supraomenesti.

Scorpion

Relatiile cu cei din jur nu se desfasoara dupa placul tau. Atat de mult te enerveaza cineva, incat astazi te-ai decis sa ii declari razboi. Nu te grabi pentru ca e posibil sa te pui cu cine nu trebuie.

Sagetator

O sa ai foarte mult de alergat in ultima zi lucratoare a saptamanii. Deschide bine ochii si ai grija la tot ceea ce faci, mai ales daca este vorba despre o achizitie mare.

Capricorn

Intervin cateva schimbari in viata ta si esti luat prin surprindere. Nu intelegi ce ti se intampla si esti confuz. Credeai ca urmeaza cu totul altceva si acum nu esti capabil sa ai nicio reactie. Nu ai motive de ingrijorare pentru ca este vorba despre ceva de bine.

Varsator

Nu poti spune ca te-ai spetit cu munca in ultima vreme, insa te simti obosit. Probabil ca in ultimele zile ai umblat prea mult prin oras si organismul a ajuns la limita.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic