Horoscop: 16 martie 2015

Luni, 16 Martie 2015, ora 07:33
3632 citiri
Horoscop: 16 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Incepi saptamana cu o veste buna primita de la o ruda care nu se afla in tara. Te pregatesti intens pentru un eveniment care urmeaza sa aiba loc in cateva saptamani.

Berbec

Esti foarte independent si atunci cand cineva incearca sa iti ingradeasca libertatea te enervezi ingrozitor. O sa pui la punct pe cineva care incearca asa ceva.

Taur

Te simti foarte bine, pentru ca ai facut un gest caritabil si esti mandru de tine. Ai renuntat la ceva ce iti placea, pentru ca o persoana are mai multa nevoie de lucrul respectiv.

Gemeni

Nu ai nici cea mai mica idee de ce partenerul de viata este mereu cu gandul in alta parte si incepi o adevarata munca de detectiv. O sa te linistesti cand o sa afli ca doar este foarte ocupat la birou si nimic nu are legatura cu relatia voastra.

Rac

Ai o intalnire importanta programata astazi si este esential sa fii punctual. Altfel, nu o sa faci o impresie prea buna si partenerul de dialog nu va avea aceeasi deschidere fata de tine.

Leu

Legatura dintre tine si un prieten nu se pierde chiar daca reusiti sa va vedeti foarte rar. Consideri ca este persoana care te intelege foarte bine si te incanta faptul ca urmeaza sa va intalniti.

Fecioara

Urmeaza un test sau un examen in viata ta si simti ca inima ti-a ajuns in gat. Incearca sa te relaxezi, pentru ca mai sunt cateva zile pana atunci si risti sa clachezi.

Balanta

Sedinta de birou va fi mult mai relaxanta decat te-ai fi asteptat. Iti expui politicos ideile si astepti unda verde pentru un proiect. Nu va intarzia sa apara.

Scorpion

Simti nevoia unei pauze si te gandesti sa iti iei cateva zile de concediu. Iti indrepti atentia catre o destinatie mai putin cunoscuta, chiar izolata de civilzatie.

Sagetator

Toate calculele iti arata ca trebuie sa fii putin mai economom si incepi sa tai bugetul destinat distractiei. Un membru al familiei va fi nemultumit.

Capricorn

Este o zi buna pentru a da un telefon prietenilor vechi pe care nu i-ai mai cautat de multa vreme. E de inteles faptul ca nu mai ai prea mult timp liber, dar ar fi o idee buna macar sa incerci.

Varsator

Iti iei niste masuri de precautie, pentru ca intri in contact cu cineva despre care nu ai auzit numai lucruri bune. Totusi, nu exagera si nu pleca la drum cu o armura pe tine.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic