Horoscop: 16 noiembrie 2016

Miercuri, 16 Noiembrie 2016, ora 07:21
7461 citiri
Horoscop: 16 noiembrie 2016
Foto: Arhiva/Ziare.com

Scorpion

Ai tendinta sa fii un pic lenes azi si sa amani lucrurile. E drept ca, la prima ora, orice ai face nu prea ai spor. Te amagesti insa ca mai sunt destul de multe ore pana seara, pentru a face ceea ce ti-ai propus. Seara vine si nu prea ai cu ce te lauda.

Sagetator

Daca te implici in activitati care au de-a face cu filozofia si meditatia, vei avea un succes rasunator. Vei avea "cuvintele la tine" si in ceea ce priveste interactiunea cu un prieten bun, pe care il vei ajuta sa uite de un necaz.

Capricorn

Spontan, asa vei fi azi! Ai grija, insa, sa nu exagerezi si sa devii ciudat! Exista chiar riscul sa divulgi informatii personale celor pe care ii intalnesti pentru prima oara. Cineva ar putea profita de pe urma naivitatii tale si sa te trezesti cu probleme.

Varsator

Azi vei renunta bucuros la o parte din responsabilitati. Vei cere unui coleg mai tanar, abia intrat in echipa, sa preia din indatoriri. Se va dovedi ca ai facut o alegere foarte buna.

Pesti

Simti nevoia sa-i ajuti pe cei mai putin norocosi sau avuti ca tine. Participi, poate, la o actiune de voluntariat sau pur si simplu daruiesti unui om al strazii ceva ce are nevoie.

Berbec

Vei primi vesti bune legat de finante. E posibil ca numele tau sa fie trecut in testamentul unei rude indepartate. Daca lucrurile nu vor sta asa, atunci e posibil sa faci un profit de pe urma unei investitii bine plasate. Decizi sa cheltuiesti ce ai castigat pe un obiect de lux sau, in orice caz, destul de scump.

Taur

O idee incolteste in mintea ta brusc si se dovedeste a fi una care sa-ti ajute finantele, mai ales ca la munca apar ceva probleme.

Gemeni

Te bucuri de multa popularitate si te simti curajos. Profita de toate acestea si incepe-ti propria afacere. Daca faci pasul acum, sigur vei avea rezultatul scontat.

Rac

E o zi in care te simti generos, asa ca vei face un cadou cuiva iubit. Iti amintesti brusc ca l-ai vazut uitandu-se lung la un obiect si nu stai pe ganduri. Cand i-l oferi, va fi intampinat cu lacrimi de bucurie.

Leu

Nu ar trebui sa te increzi azi in intuitia ta, mai cu seama cand e vorba despre viata personala. Intalnesti o persoana care te farmeca intru totul, iar al saselea simt iti sopteste ca e cea pe care o cautai pana acum. Curand vei descoperi ca lucrurile nu stau deloc asa; nu te arunca in gol fara plasa de siguranta!

Fecioara

Iti vei perece ziua departe de casa, cel mai probabil pe drumuri. O ruda mai in varsta are nevoie de atentia si grija ta.

Balanta

Spiritul tau de competitie e ascutit azi. La munca e posibil sa ai discutii contradictorii cu un coleg mai mai varstnic. Din fericire, vei fi considerat castigator in disputa, iar asta va face minuni pentru increderea in propria persoana. Un incident, pe seara, te aduce cu picioarele pe pamant.

Citeste si Horoscopul pentru 14-20 noiembrie,Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 16 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie , #horoscop zilnic