Horoscop: 16 octombrie 2015

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 06:54
4641 citiri
Horoscop: 16 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Ai bilete la un eveniment la care iti doresti de multa vreme sa ajungi si inca nu iti vine sa crezi ca se va intampla. Toata ziua o sa fie numai cu emotii.

Scorpion

Urmeaza sa mergi intr-un alt oras pentru a rezolva niste chestiuni birocratice. Nu esti foarte incantat, dar trebuie sa scapi si de acest hop.

Sagetator

Nu crezi in nevinovatia cuiva si vrei ca astazi sa demonstrezi ca tu ai fost cel care a avut dreptate. O sa o faci, dar nu te simti atat de bine pe cat ai crezut.

Capricorn

Astepti raspunsul unei intrebari adresate acum ceva timp. Incepi sa iti pierzi rabdarea si sa faci putina presiune asupra persoanei vizate. Pana seara o sa afli tot ceea ce vrei.

Varsator

Trebuie sa te ocupi mai mult de activitatea fizica si de sanatate, pentru ca in ultima vreme nu ai avut deloc grija la ceea ce ai mancat si s-ar putea sa te coste.

Pesti

Entuziasmul este foarte mare astazi si are legatura cu ceva ce urmeaza sa se intample in weekend. Nu ai deloc rabdare si abia iti poti stapani emotiile.

Berbec

Se produce o mare bucurie in viata ta. Partenerul de viata si o ruda mai tanara ca tine pun la cale o surpriza care o sa te impresioneze pana la lacrimi.

Taur

Trebuie sa fii mai atent la partea financiara si sa nu mai dai banii pe orice, pentru ca ai putea sa ramai cu portofelul gol. Acasa e mai bine sa taci si sa asculti, pentru ca cel drag are nevoie de tine.

Gemeni

Nu este o perioada buna pentru schimbari, asa ca nu face nimic fara sa te gandesti bine inainte. Te grabesti sa ajungi la timp la munca, pentru a fi prezent cand seful face un anunt important.

Rac

Ai nevoie de o cafea tare pentru a te pune pe picioare. Nu ai timp nici sa respiri astazi, asa ca nu iti face niciun plan pentru seara, pentru ca risti sa nu onorezi promisiunile.

Leu

Acum cateva zile ai primit un semn si visul tau este mai aproape de a deveni realitate. Trebuie doar sa ai rabdare si sa nu faci nimic nepotrivit in urmatoarea perioada.

Fecioara

Dai dovada de responsabilitate si maturitate, semn ca astrele isi fac datoria. O ruda iti ofera o idee pe care o materializezi si din care o sa scoti profit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#Horoscop 16 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic