Horoscop: 16 septembrie 2013

Luni, 16 Septembrie 2013, ora 07:00
2702 citiri
Horoscop: 16 septembrie 2013
Foto: Ziare.com

Fecioara

Vremea nu va fi in favoarea ta, asa ca esti nevoit sa schimbi planurile facute pentru astazi. Asta este. Trebuie sa te obisnuiesti cu faptul ca vine toamna.

Balanta

Este timpul potrivit pentru a arunca o privire asupra unor sarcini lasate neterminate. Te-ai ocupat de ceva ce era urgent, insa acum trebuie sa revii la celelalte.

Scorpion

Primesti o veste buna dimineata, iar acest lucru iti va face ziua mai frumoasa. Erai convins ca o sa te plictisesti la birou.

Sagetator

Daca nu ai apucat inca sa pleci in concediu, nu mai amana, deoarece incepi sa resimti oboseala. Chiar si cateva zile libere te vor ajuta sa iti incarci bateriile.

Capricorn

O zi dedicata sanatatii. Ai ajuns la concluzia ca trebuie sa iti schimbi stilul de viata, daca vrei sa nu mai ai probleme.

Varsator

Ai la dispozitie cateva ore pentru a lamuri o neintelegere cu cineva de la locul de munca. Nu amana discutia, deoarece este important sa depasiti acest moment.

Pesti

Nu esti foarte mandru de ceea ce o sa faci astazi, insa esti nevoit pentru a restabili ordinea. Dupa ce faci asta o sa ai mai multa liniste acasa.

Berbec

Este o zi buna pentru a petrece mai mult timp cu prietenii. Ai fost foarte ocupat si nu le-ai acordat atentia cuvenita.

Taur

Sunt anumite lucruri misterioase in jurul tau si astazi incerci sa faci lumina. Iti pui la incercare abilitatile de detectiv.

Gemeni

Chiar daca este inceputul saptamanii ia o pauza de cateva ore. Esti agitat si faci totul pe dos. Incepi ziua cu o cana de cafea varsata pe tine.

Rac

Cunosti oameni care vor avea un cuvant important de spus in ceea ce priveste proiectul la care lucrezi. Trebuie sa dai dovada de buna crestere.

Leu

Primesti o invitatie in oras. Locatia iti place, insa compania nu si ai vrea sa refuzi. Nu ai cum, pentru ca este o obligatie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 16 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic