Horoscop: 16 septembrie 2014

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 07:19
3558 citiri
Horoscop: 16 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Nu treci prin cea mai buna perioada de cuplu, insa lucrurile se vor rezolva daca vei sta de vorba, la modul cel mai serios, cu perechea ta.

Balanta

Ai cam ajuns la fundul sacului in ceea ce priveste cheltuielile. Poate ca ar fi cazul sa accepti un nou proiect, pentru a suplimenta veniturile.

Scorpion

Accepta faptul ca nu intotdeauna ai dreptate. Cateodata e bine sa iei in calcul si ce spun cei din jur. Iar cu cat iti sunt mai apropiati, cu atat ar trebui sa pleci mai des urechea la spusele lor.

Sagetator

Veste buna in familie: se anunta un nou membru! E o veste pe care o astepti de ceva vreme si care intarzia sa apara, asa ca aduce mare bucurie.

Capricorn

Chiar daca e marti, gandul iti este tot la distractie. Prin urmare, pe seara te vei revedea cu prietenii la o sueta.

Varsator

Minciuna si jumatatile de adevar nu au niciodata picioare lungi. Reflecta asupra celor spuse cuiva drag si remediaza situatia, cat inca nu e prea tarziu.

Pesti

Cei mai multi vorbesc despre astenia de primavara, dar tu o cunosti bine si pe cea de toamna. O carte buna, o comedie spumoasa, eventual vazuta in oras, vor remedia situatia.

Berbec

Un telefon neasteptat iti da de gandit. Nu intelegi de ce vine acum si mai cu seama ce se doreste de la tine.

Taur

Este una dintre acele zile in care simti ca trebuie sa iei pozitie, ca situatia de la birou nu mai poate continua in ritmul actual. Iesirea ta va avea urmari.

Gemeni

Un proiect iti da de furca mai mult decat ai anticipat si vei ramane in urma cu restul sarcinilor zilnice. Cere o amanare, pentru ca de asta depinde, in parte, viitorul tau. E obligatoriu sa dai ce ai mai bun.

Rac

Un prieten are nevoie de ajutorul tau, dar nu indrazneste sa ti-l ceara. Vino in intampinarea sa, mai ales ca iti sta in putere sa-l ajuti.

Leu

O schimbare in bine se arata la orizont. Poate fi vorba despre un nou proiect, care te entuziasmeaza si care va avea efecte benefice pe termen lung, sau chiar o schimbare de job.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 16 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic