Horoscop 17 august 2011

Miercuri, 17 August 2011, ora 07:13
2965 citiri
Horoscop 17 august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Pericolele te pandesc la tot pasul asa ca ai grija la ce miscari faci in continuare. Nu te lasa influentat de cineva ce pare stapan pe situatie, pentru ca realitatea este inselatoare. Sustine-ti punctul de vedere, mai ales daca este vorba despre semnarea unor acte oficiale.

Fecioara

Nu stai foarte bine cu situatia financiara, asa ca ar fi bine sa eviti iesirile in oras si mai ales sa nu promiti nicio excursie in weekend. De asemenea, incearca sa economisesti si atunci cand te duci la cumparaturi.

Balanta

Partenerul de viata te-a rugat sa faci ceva si ai uitat. Nu poti folosi nicio scuza, ci doar sa accepti reprosurile si sa recunosti ca de data aceasta chiar ai gresit. Gandeste-te bine la ce poti face pentru a-ti cere iertare asa cum trebuie.

Scorpion

Intampini cateva probleme personale si solutia ar fi o mica vacanta alaturi de cel drag. Daca il vei lasa pe el sa aleaga destinatia, o sa ai parte de o surpriza speciala. Insa ai grija sa nu treci cu vederea greseli grave, doar pentru ca acum pare alta persoana.

Sagetator

Daca te pregasesti de drum, ai grija la cati bani iei la tine pentru ca este posibil sa apara cheltuieli in plus si nu ai vrea sa intrerupi vacanta din lipsa de fonduri. In plus, ai grija cu ce persoane pleci in aceasta calatorie.

Capricorn

Nu te lasa descurajat de esecul unui coleg de la locul de munca. Daca proiectul sau nu a avut un sfarsit bun, nu inseamna ca si al tau va avea aceeasi soarta. Mai bine te-ai ocupa mai atent de el.

Varsator

Energia de care dai dovada arata clar ca in ultimele zile te-ai putut odihni si esti pregatit pentru ceea ce urmeaza la birou. Incearca totusi sa pastrezi un echilibru in comportamentul tau pentru a nu ii enerva pe cei din jur.

Pesti

Ceva te nelinisteste. Abia dupa ora 12:00 o sa afli ceva ce te va face sa te calmezi si sa iti vezi de lucru in continuare. Seara vei iesi in oras cu o persoana foarte draga sau vei primi o vizita.

Berbec

Esti persoana de care toata lumea are nevoie astazi. Te simti bine si chiar te-ai putea obisnui, insa apoi realizezi ca este foarte solicitant sa ii multumesti pe toti vrei ca lucrurile sa revina la normal.

Taur

Nu te lasa pacalit de ceva ce pare mult prea bine la prima vedere. Ai grija la ceea ce semnezi sau la ceea ce accepti sa faci, chiar daca este o favoare facuta unui apropiat.

Gemeni

Schimbarile ce au avut loc in ultima perioada in viata ta te fac sa te gandesti serios la pasii pe care urmeaza sa ii faci. Nu ar strica sa te sfatuiesti cu familia inainte.

Rac

Lasa grijile deoparte si astazi incearca sa te distrezi cat mai mult. Ce se intampla in viata ta acum este ceva rar si lasa sa treaca totul pe langa tine fara sa ii oferi atentia cuvenita.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic