Horoscop: 17 decembrie 2010

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 07:30
2342 citiri
Horoscop: 17 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

Abia astepti sa vina weekendul si sa te poti odihni, dar pana atunci nu uita ca ai de dus la bun sfarsit cateva proiecte la locul de munca si ar fi indicat sa nu le mai amani. Adevarul este ca nu prea iti sta gandul la munca avand in vedere ce te asteapta acasa.

Capricorn

Vin Sarbatorile si ai inceput deja sa faci cumparaturi si ai vrea sa cumperi cadouri pentru toti cei pe care ii cunosti, insa te limitezi doar la persoanele apropiate. Iti place foarte mult sa pierzi vremea prin magazine si asta te va face sa te simti foarte bine.

Varsator

Nu iti mai face atatea griji cu privire la cei din jurul tau si fii atent mai mult la ograda ta si asa sigur o sa te simti mai bine. Ba mai mult o sa poti sa iti faci timp pentru a te relaxa, daca nu te vei mai ocupa atat de mult de problemele celor din jur.

Pesti

Nu ai rabdare sa asculti problemele nimanui astazi si ai mai mult chef sa discuti numai despre tine si despre ceea ce ai mai facut. Din pacate, atitudinea ta ii va deranja pe cei din jur, insa o sa iti dai seama la timp de ceea ce faci, inainte de a rani pe cineva drag.

Berbec

Uita de griji si de locul de munca si macar pentru cateva ore fa ceva ce iti place, ceva ce te face fericit. Mergi la cumparaturi, la un film, la un spa sau pur si simplu stai mai mult cu familia.

Taur

Dai dovada de mult bun simt la locul de munca si asta atrage dupa sine aprecierea unor colegi, care incepusera sa te priveasca cu suspiciune.

Gemeni

Esti foarte entuziasmat in legatura cu un eveniment ce va avea loc in weekend si asta te face si agitat. Dai multe telefoane, vorbesti incontinuu si te trezesti chiar invartindu-te in loc fara sa iti dai seama ce faci. Incearca sa te calmezi, pentru a te asigura ca totul se va desfasura conform planurilor.

Rac

Munca, munca si munca. Cam asa se va desfasura ziua ta, insa si dupa ce scapi de la locul de munca o sa mergi direct intr-un loc in care o sa relaxezi alaturi de cei dragi.

Leu

Uneori simti ca munca ta este in zadar si ca oricat te-ai chinui nimeni nu observa, insa astazi lucrurile stau exact invers. O sa primesti laude pentru ceea ce ai facut si aceste vorbe te fac sa te simti multumit de tine.

Fecioara

Tocmai ai avut o discutie cam neplacuta cu o persoana apropiata si acum nu mai ai chef de nimic. Nici macar sa iesi in oras nu vrei si o dai cateva telefoane pentru a amana intalnirea programata, un lucru nu tocmai placut pentru persoanele cu care urma sa te vezi.

Balanta

Agitatia ta ii va face si pe cei din jur sa se simta prost si o sa ai parte de cateva situatii neplacute, daca nu te uiti atent la ceea ce gresesti si daca nu incerci sa schimbi ceva.

Scorpion

Astrele prevad o zi buna pentru tine, dar si pentru cei din jur. O sa ai parte de lucruri bune la locul de munca, dar si acasa, unde partenerul de viata iti va pregati o surpriza.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic