Horoscop: 17 decembrie 2013

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 07:26
3141 citiri
Horoscop: 17 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Desi ai multa treaba, consideri ca l-ai privat pe partenerul de viata de ceva la care avea dreptul. Asa ca gasesti o scuza buna si pleci mai devreme de la munca pentru a face ceea ce crezi ca este bine.

Capricorn

Stai foarte bine din punct de vedere financiar si iti satisfaci un moft. De multa vreme nu ai cumparat ceva pentru tine, dar acum recuperezi.

Varsator

Te simti prost cand realizezi ca ai uitat de ziua de nastere a unui prieten. Nu exista scuza sau motiv de care sa te folosesti in astfel de situatii. Va trebui sa faci ceva iesit din comun ca sa fii iertat.

Pesti

Te afli intre ciocan si nicovala. Doi cunoscuti se cearta si esti prins la mijloc. Incearca sa te sustragi cu bun simt. Nu iti da cu parerea. Altfel, o sa fii si tu criticat.

Berbec

Dai in mintea copiilor, la propriu. Stai cu rudele mai tinere si te comporti ca si ele. Partea buna este ca in aceste ore uiti de toate grijile si te simti foarte bine.

Taur

Te gandesti sa faci o schimbare in cariera, insa nu vrei sa faci niciun pas inainte sa fii sigur ca la locul actual de munca nu mai poti face nimic. O sa porti o discutie serioasa cu unul dintre sefi.

Gemeni

Pleci de acasa cu gandul sa termini repede treaba, dar la birou te cuprinde o stare de lene ingrozitoare. Nu ai chef sa faci nimic si profiti de orice discutie pentru a pierde vremea. Maine te va costa aceasta atitudine.

Rac

Ai parte de o zi plina de evenimente emotionante. Treci de la o stare la alta in cateva minute. Daca ai la indemana un aparat de masura tensiune, nu il folosi, pentru ca te vei speria.

Leu

Pierzi ceva si iti petreci aproape jumatate din zi cautand lucrul respectiv. Abia inspre seara iti amintesti unde l-ai pus. Va fi o zi obositoare.

Fecioara

O sa faci multe drumuri prin oras pentru a rezolva o problema ce implica o institutie a statului. Asteapta-te la cozi foarte mari si nervi. Seara va fi salvata de o iesire in oras cu prietenii.

Balanta

Persoana cea mai draga din viata ta te anunta ca nu poate sa iti fie alaturi intr-un moment special. Te intristezi, insa stii ca motivul sau este unul 100% real si o intelegi.

Scorpion

Astazi iti indrepti atentia catre activitati culturale. Mergi la teatru, la o expozitie de pictura sau iei parte la o seara de lectura. O sa te simti foarte multumit sufleteste.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 17 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic