Horoscop: 17 decembrie 2015

Joi, 17 Decembrie 2015, ora 07:38
3964 citiri
Horoscop: 17 decembrie 2015
Foto: Ziare.com

Sagetator

Ziua aceasta este deosebita din punct de vedere al relatiei. Fie ca sarbatoresti ceva, fie ca doar vrei sa ii faci o surpriza partenerului de viata o sa ai parte de momente memorabile.

Capricorn

O schimbare de program te impiedica sa ajungi la timp la o intalnire cu prietenii. Simteai nevoia de o escapada de acest fel, dar te multumesti cu gandul ca macar o sa ii vezi cateva minute

Varsator

Te simti implinit. Un om drag are parte de un succes la care ai participat si tu si esti atat de fericit de parca ai fi tu in locul sau. Seara o sa faci un act caritabil.

Pesti

Nu poti sa controlezi ceea ce se intampla astazi si acest lucru te enerveaza ingrozitor, pentru ca esti obisnuit ca deciziile sa stea in mana ta. Pana la urma vei gasi o modalitate prin care sa te impui.

Berbec

O sa finalizezi ceva ce iti dadea batai de cap. Esti fericit ca nu incepi noul an cu lucruri neterminate.

Taur

Evalueaza-ti munca si abia apoi mergi sa discuti cu seful despre o marire de salariu. Daca nu ai facut ceea ce trebuie, risti sa pierzi chiar si ceea ce ai.

Gemeni

Vrei sa incepi o dieta sau sa iti schimbi stilul de viata si astazi o sa te interesezi de chestiuni legate de nutritie.

Rac

Iti este greu sa te adaptezi unei situatii noi, dar pana la urma o ajungi sa te simti in largul tau. Trebuie doar sa ai rabdare, pentru ca nu poti obtine totul peste noapte.

Leu

Ai grija pe unde mergi si ce spui astazi, pentru ca ochii tuturor sunt pe tine si orice greseala mica te poate impiedica in drumul tau spre obiectiv.

Fecioara

Prinzi curaj si adresezi o intrebare delicata unui apropiat. Simti ca inima ti-a ajuns in gat din cauza emotiilor.

Balanta

Depinzi de cineva si simti ca ai mainile legate la spate. Din fericire, la amiaza descoperi o solutie salvatoare care o sa te ajute sa scapi rapid de problema.

Scorpion

Plateste o datorie acum. Altfel nu vei reusi sa o achiti pana in 2016 si nu este bine sa pasesti in anul nou cu datorii.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 17 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic