Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 17 iunie 2016

Vineri, 17 Iunie 2016, ora 08:00
4162 citiri
Horoscop: 17 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Ai parte de un beneficiu material de pe urma a ceva ce ai facut acum o buna perioada de timp. Mergi direct in magazinul preferat si iti cumperi ceva ce iti place foarte mult.

Rac

Cel mai mare interes al zilei are legatura cu viata sentimentala si mai ales cu partenerul de viata care vrea sa afle ce simti cu adevarat pentru el si te supune unui test.

Leu

Nu accepta invitatiile in oras, pentru ca seara vei primi o vizita surpriza si o sa fii foarte ocupat. Insa o sa te dedici unor activitati extrem de placute.

Fecioara

Casa dragostei si cea a familiei vor fi puternic influentate de Soare. Va fi o perioada de maxima creativitate, mai ales pentru cei care au propria afacere. Altii vor incepe una.

Balanta

Cineva apropiat va avea parte de o mare reusita si o sa stai in preajma sa nu numai pentru a sarbatori, ci si in incercarea de a invata mai multe de la el.

Scorpion

Esti pregatit sa o iei pe un drum nou, dar inca nu ai incheiat totul in trecut si ramai prins de ceva. Important este ca in cateva zile sa lasi totul in urma.

Sagetator

Cele mai bune momente ale zilei vor fi inspre seara, cand o sa te intalnesti cu oameni dragi. Vei fi foarte incantat, mai ales de atmosfera creata de parinti sau membri mai tineri ai familiei.

Capricorn

Negociezi ceva important pentru viitorul tau profesional si nu dai niciun pas inapoi oricat de intimidant ar fi omul din fata ta.

Varsator

Aceasta zi vine cu promisiuni demne de atentie in privinta carierei, dar nici viata sentimentala nu este de neglijat.

Pesti

O sa razi tot timpul si o sa fii in centrul atentiei. Reusita ta este inspiratie pentru toti prietenii tai.

Berbec

Astazi se anunta o zi pe placul tau. Vremea iti permite sa pui in aplicare planurile pentru petrecerea timpului liber si pleci la drum imediat dupa terminarea muncii.

Taur

Ai un program foarte incarcat si ai nevoie de ajutor. Altfel, o sa fii nevoit sa ramai la birou cand colegii vor pleca. Accepta ideile cuiva mai in varsta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 17 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic