Horoscop: 17 mai 2012

Joi, 17 Mai 2012, ora 07:13
3380 citiri
Horoscop: 17 mai 2012
Foto: Ziare.com

Taur

Fii cu picioarele pe pamant si nu mai visa cu ochii deschisi. Pregateste-te pentru o zi plina de aventura. Este posibil sa faci o deplasare pentru a-ti indeplini un capriciu. Esti constient ca nu este ce iti trebuie neaparat, dar profiti ca o poti face.

Gemeni

Nu ai o stare tocmai buna si nu ai chef de nimic. Te supara pana si cel mai mic detaliu si te deraneaza ingrozitor zgomotul din trafic. Ai nevoie de un moment de respiro. Un concediu ar prinde bine.

Rac

Ai multe idei, insa nu gasesti momentul potrivit pentru a le pune in practica. Te supara faptul ca ai atat de multe de facut, incat proiectele tale de suflet raman undeva in umbra.

Leu

Nu te poti concentra asupra a ceea ce ai de facut dimineata. Ai nevoie de o cafea tare pentru a te pune pe picioare. Apoi parca intri in priza si te misti mai repede decat toti din jur.

Fecioara

Nu te bucura prea mult de vestea primita ieri pentru ca astazi o sa afli ca a fost prea multa agitatie pentru nimic. Inainte de a te apuca sa faci demersurile pentru o actiune viitoare, asigura-te ca totul este asa cum crezi.

Balanta

Situatia financiara nu este tocmai potrivita pentru a te apuca sa faci cheltuieli pe ceva de care nu ai nevoie acum. Fii putin mai prudent cu banii pentru ca exista sanse mari sa fii nevoit sa ii investesti in ceva cu adevarat important.

Scorpion

Astrele iti vor influenta viata sociala. Cunosti oameni pe care pe viitor ii poti considera prieteni de suflet. Totusi, fii rezervat in declaratii, mai ales cele ce tin de intimitate. Chiar daca iti ofera o senzatie de siguranta nu poti anticipa ceea ce se va intampla.

Sagetator

Esti foarte schimbator. Acum esti vesel si razi si in cateva momente simti ca explodezi din cauza nervilor. Ar fi bine sa urmezi o cura de detoxifiere pentru ca psihicul tau este suprasolicitat si poti claca in orice moment.

Capricorn

Totul este in armonie. La munca lucrurile merg ca unse, iar acasa cei dragi iti sunt alaturi cum rar au mai fost. Te sustin in tot ceea ce faci, iar atunci cand simt ca faci un pas gresit iti explica ce este in neregula.

Varsator

Planurile facute acasa nu corespund cu ceea ce se va intampla la birou. Esti luat prin surprindere de un eveniment pe care il asteptai abia peste cateva zile. Te condormezi imediat si te pui pe munca.

Pesti

Luna in Scorpion combinata cu Venus ce intra in zodia Taurului vor avea un efect special asupra starii tale interioare. Te simti mult mai bine si esti deschis catre idei pe care pana acum le refuzai din start. Esti atras de tot ceea ce iti poate imbogati cultura generala.

Berbec

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica. O sa vezi cu alti ochi lucrurile.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic