Horoscop: 17 martie 2014

Luni, 17 Martie 2014, ora 07:00
3346 citiri
Horoscop: 17 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Incepi saptamana cu dreptul, dar nu datorita a ceea ce se intampla la locul de munca. Tine de viata sentimentala si de partenerul de viata.

Berbec

O sa ai parte de cateva provocari astazi. Nu te lasa distras de alte treburi, pentru ca la locul de munca se intampla lucruri serioase.

Taur

Indraznesti sa faci o schimbare destul de mare in privinta infatisarii si astepti reactii. Ele vor fi mult mai bune decat te-ai fi asteptat.

Gemeni

Nu ratezi nicio ocazie pentru a-ti pune in valoare atuurile, iar astazi este una dintre acele zile in care o sa radiezi de fericire. O idee de proiect incepe sa prinda viata.

Rac

Comunici excelent cu cei din jur. Astrele te fac mult mai receptiv la nevoile acestora si o sa faci unele fapte caritabile.

Leu

Luna te face sa treci prin emotii de nedescris. De la agonie, la extaz si invers. Trebuie sa dai dovada de tarie de caracter astazi.

Fecioara

Principala ta problema priveste o ruda care nu intelege care ii este locul si intervine mereu in chestiuni care te privesc pe tine si pe partenerul de viata.

Balanta

Porti o discutie serioasa cu seful tau. Afli ceva important care te va face sa iti schimbi planurile pentru perioada urmatoare. Marte are legatura cu asta.

Scorpion

Te adaptezi foarte usor situatiilor limita si acum iti testezi curajul. De voie, de nevoie o sa joci rolul unui salvator. Asteaptat-te la laude.

Sagetator

Cat e ziua de lunga o sa alergi pentru a rezolva unele lucruri ce tin de situatia financiara. Rezultatele vor fi in avantajul tau, asa ca merita efortul.

Capricorn

Ajungi la o concluzie pe care ar fi trebuit sa o tragi de multa vreme. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Te pui imediat pe treaba pentru a recupera timpul pierdut.

Varsator

Scopul nu scuza mijloacele, asa ca nu rani pe nimeni in demersul tau spre succes. Masoara-ti bine cuvintele si faptele si abia apoi pune totul in practica.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
#horoscop zilnic 17 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic