Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 17 martie 2015

Marti, 17 Martie 2015, ora 07:45
4556 citiri
Horoscop: 17 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Reiei legatura cu o persoana cu care nu ai mai vorbit de cativa ani. Esti foarte fericit si va amintiti de momente placute petrecute impreuna.

Berbec

Inchei o afacere profitabila sau demarezi un proiect care o sa iti aduca satisfactii financiare serioase. In sfarsit, simti ca munca iti este apreciata.

Taur

Iei parte la cateva discutii referitoare la viitorul companiei tale si incerci sa iti impui punctul de vedere. Consideri ca ideile sale sunt cele salvatoare.

Gemeni

Un anunt neadevarat te-a facut sa iti faci un plan pornind de la niste date gresite. Va trebui sa te dai cativa pasi inapoi si sa refaci totul.

Rac

Conjuctura astrala te favorizeaza si ar fi bine sa iei in calcul toate propunerile pe care le primesti. Poate cea care pare mai putin interesanta acum o sa fie cea speciala.

Leu

Profita de sansa care se iveste astazi, pentru ca nu vor mai fi multe de acest gen. Ia in calcul toate detaliile si fa o analiza clara inainte sa oferi un raspuns.

Fecioara

Lamuresti o situatie care devenea putin cam ciudata din cauza ca cineva insista sa fie mereu liderul grupului, desi nu are acest drept.

Balanta

Soarele si Pluto te pun intr-o lumina foarte buna in compania ta, semn ca faptul ca te-ai implicat intr-un proiect recent a fost de bun augur.

Scorpion

De obicei, nu pui pret pe haine sau aspectul exterior, dar astazi esti hotarat sa iti innoiesti garderoba sau sa faci cateva achizitii pe care ti le doresti de mai multa vreme.

Sagetator

Nu trebuie sa dramatizezi daca cineva nu face cum vrei tu. Argumenteaza-ti ideile si asa o sa il convingi ca este cea mai buna alegere.

Capricorn

Iesi la atac cand simti ca munca ta este pusa in pericol de inconstienta cuiva. Faci un anunt important pentru tine si partenerii sau colegii tai.

Varsator

Ai emotii pentru aceasta seara. O sa te intalnesti cu fosti colegi sau prieteni foarte dragi pe care nu i-ai vazut de o buna perioada de timp.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop 17 martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic