Horoscop: 17 martie 2017

Vineri, 17 Martie 2017, ora 07:02
6294 citiri
Horoscop: 17 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Primesti informatii pe care le consideri inutile si ceri oamenilor sa faca eforturi mai mari cand isi fac treaba. Ai o atitudine negativa si trebuie sa te linistesti, pentru a nu-ti strica relatiile cu colegii. Seara o sa te simti mai bine.

Berbec

Esti foarte activ din punct de vedere intelectual si observi imediat ceea ce altii inteleg cu greu. Inainte de somn vei face o plimbare intr-un loc special pentru tine.

Taur

Vei fi cautat de oameni care iti vor propune ceva interesant pe plan profesional. Nu te entuziasma inainte ca totul sa se concretizeze, dar nici nu trata cu indiferenta aceasta sansa.

Gemeni

In urma unei converstii destul de lungi, schimbi planurile pentru perioada urmatoare. Trebuie sa inveti sa iti exprimi sentimentele, altfel vei ajunge sa fii foarte frustrat.

Rac

Trebuie sa te concentrezi mai mult decat de obicei si sa depui mai mult efort. Esti pus in fata unei provocari destul de mari si nu trebuie sa cedezi nervos.

Leu

Ai o multime de lucruri de facut si nu te poti organiza din cauza galagiei. Izoleaza-te cateva ore. Altfel, nu vei reusi sa faci tot ce iti propui.

Fecioara

O sa intampini dificultati in privinta vietii sentimentale. Fii foarte atent la ce raspunsuri oferi si cu cine vorbesti, pentru ca gelozia celui drag s-ar putea sa te puna intr-o postura neplacuta.

Balanta

Primesti vesti de la o ruda aflata la mare departe si te emotionezi atat de tare incat nu te mai concentrezi la nimic. Ai grija sa nu fii certat de sefi.

Scorpion

De ceea ce iti este frica nu scapi si asta ti se va intampla si tie, pentru ca multi oameni te acapareaza, desi doreai sa stai singur acasa si sa te relaxezi.

Sagetator

Vineri seara te asteapta o veste buna acasa, dar pana atunci se anunta o zi plina de peripetii la birou. Vor fi multe intalniri, contracte semnate sau alergatura prin oras.

Capricorn

Ai o pasiune aparte si vrei sa o dezvolti intr-o afacere. Consideri ca esti pregatit sa fii propriul sef sau macar sa pui bazele pentru ceva ce ti-ar putea aduce mai multi bani.

Varsator

Esti nevoit sa faci ceva ce nu te incanta, dar este pentru cel drag si nu il poti refuza. Daca pleci la drum, fii atent la finante, pentru ca preturile gasite la destinatie vor fi problematice.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 17 martie, #horoscop 17 martie, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic