Horoscop: 17 octombrie 2014

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 07:15
3750 citiri
Horoscop: 17 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Simtiti cum un proiect de la serviciu va "mananca" toate resursele de care dispuneti. Din fericire, rezultatul va merita. La capatul lui v-ar putea astepta o marire de salariu.

Scorpion

Excesele de orice fel sunt nocive. Temperati-va pornirile exagerate pentru ca fac rau in primul rand propriei persoane. Cateodata calea de mijloc e cea mai buna.

Sagetator

Sunteti cu gandul deja la perioada Sarbatorilor de iarna, cand planuiti sa faceti in asa fel incat familia mare, reunita, sa se afle in casa dvs. De pe acum planuiti cadourile si surprizele.

Capricorn

Desi ati avea motive sa fiti exaltat, va pastrati calmul caracteristic. Abordarea nu e gresita, insa de data aceasta chiar aveti ce sa sarbatoriti.

Varsator

Simtiti ca in ultima vreme nu ati acordat atentia cuvenita familiei si vreti sa remediati situatia. Ati planuit cateva momente in care atmosfera de familie sa nu fie tulburata de nimeni si nimic. O discutie, insa, va scoate la iveala ceva ce nu stiati despre un apropiat.

Pesti

Va vine sa dansati de bucurie, asa va simtiti, desi motive nu ati prea avea. Profitati de aceasta stare si scoateti-va perechea in oras. O seara in club nu a mai fost bifata de multa vreme.

Berbec

Sunteti preocupat de propria infatisare mai mult decat de obicei. Poate va faceti un abonament la o sala de fitness, poate va rasfatati intr-un salon de infrumusetare sau poate doar va cumparati ceva frumos.

Taur

In casa se impun cateva reparatii in profunzime, ceea ce implica timp, nervi tari si cheltuieli. Veti trece insa cu bine si peste aceasta perioada.

Gemeni

Azi veti fi mai mult pe drumuri, "plimband", fara voie, hartii. Pe seara, insa, in compania prietenilor, va veti aminti de ce nu ati ales calea strainatatii.

Rac

E o zi in care orice ati face, sfarsiti prin a va contempla si analiza. Anumite reactii sau comportamente proprii din ultima vreme v-au luat si pe dvs prin surprindere, dandu-va de gandit.

Leu

Daca ar fi dupa dvs, v-ati inchide telefonul, calculatorul si ati pleca in vacanta. Cum, insa, se anunta o perioada aglomerata, cu multe responsabilitati, nu puteti decat sa visati la momentul in care aceste lucruri vor fi posibile.

Fecioara

O proprietate care v-a fost lasata mostenire va da mari batai de cap, aducandu-va mai multe griji decat beneficii. E timpul sa luati o hotarare, oricat de multe lucruri v-ar lega de locul in cauza.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 17 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic