Horoscop: 17 septembrie 2014

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 07:25
3727 citiri
Horoscop: 17 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Saluti decizia unui prieten de a lasa in urma trecutul si de a face un pas catre viitorul sau. Te incanta faptul ca, in sfarsit, acesta a trecut peste un moment greu.

Balanta

Soarele te indeamna sa indraznesti mai mult si sa faci o nebunie, chiar un salt cu parasuta. Va fi o zi dedicata surprizelor si mai ales pentru apropiatii tai.

Scorpion

Incapatanarea de care ai dat dovada iti aduce ceva bun astazi. Apreciezi mai mult gesturile pe care le fac ceilalti pentru tine si spui mult mai des "multumesc".

Sagetator

Ramai cu picioarele pe pamant chiar daca cineva iti promite vrute si nevrute. Marte te face responsabil si matur, dandu-ti inteligenta de care este nevoie pentru a alege ceea ce trebuie.

Capricorn

Familia iti sare in ajutor si impreuna lucrati la un proiect ce o sa va aduca venituri suplimentare. Banii primiti poti sa ii investesti intr-o noua afacere la care te gandesti de mai mult timp.

Varsator

Joci rolul unui mesager si iti anunti apropiatii ca trebuie sa va intalniti. Este un fel de reuniune pentru a pune la cale detaliile unui eveniment ce urmeaza. Pe plan personal vor veni momente bune, vei petrece mai mult timp cu cel drag.

Pesti

Iti doresti foarte mult sa cumperi ceva, dar nu este cazul sa acumulezi datorii, pentru ca inca nu ai scapat de unele mai vechi. Limiteaza-te la ceea ce iti permiti. Mai bine investeste in cateva analize medicale, pentru ca nu ai dat pe la doctor de ceva timp.

Berbec

Luna are vesti bune din punct de vedere profesional. Primesti un raspuns pe care il astepti de o buna bucata de vreme. Pentru unii berbeci suna ceasul biologic si se gandesc sa faca un copil.

Taur

Sustii financiar o persoana, dar te deranjeaza ca aceasta nu iti apreciaza efortul si astazi ii spui cateva vorbe crezand ca o sa isi schimbe comportamentul. Seara o sa ai parte de o surpriza placuta acasa.

Gemeni

Esti mult prea legat de locul de munca actual si refuzi din start orice alta colaborare. Trebuie sa fii putin mai deschis, pentru ca unele dintre oferte sunt tentante si merita analizate.

Rac

Partenerul de viata te acapareaza cu gesturi tandre si declaratii de iubire. Iti vor prinde bine aceste clipe in compania sa. Te vor umple de energie. O calatorie in aer liber ar fi cireasa de pe tort.

Leu

Faci ceva prin care o sa castigi simpatia celor din jur. Dimineata vor fi cateva probleme la birou, dar nu te vor viza direct, doar ca atmosfera va fi putin incordata si nu te vei simti in largul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 17 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic