Horoscop: 18-19 iunie 2016

Sambata, 18 Iunie 2016, ora 08:48
3450 citiri
Horoscop: 18-19 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Probleme care presupun mai mult efort psihic si creativitate apar la orizont in aceste doua zile. Din fericire, esti foarte bine organizat si stii exact ceea ce trebuie sa faci pentru a le rezolva rapid.

Rac

Fii mai atent la ceea ce se intampla acasa, pentru ca cineva iti simte lipsa si este posibil sa iti reproseze asta exact cand nu te astepti. Fa un efort si in acest weekend nu pleca nicaieri.

Leu

Te gandesti la o investitie, un teren sau o casa, iar ofertele pe care le primesti sunt din ce in ce mai bune. O sa faci niste calcule, dar nu lua nicio decizie pana cand nu discuti cu cineva avizat in domeniu.

Fecioara

Un amic te invita intr-un loc in care nu ai mai fost, dar nu vrei ca gestul sau sa fie interpretat gresit, pentru ca acesta este intr-un conflict cu un alt prieten. Va trebui sa analizezi farte bine optiunile pe care le ai si sa alegi ceea ce te face pe tine sa te simti mai bine.

Balanta

Romantismul te acapareaza cu totul si ti se citeste usor pe fata faptul ca esti indragostit. Vrei sa stai numai cu partenerul de viata, dar pentru asta va trebui sa pacalesti pe cineva.

Scorpion

Planurile de viitor importante iti invadeaza mintea si te impiedica sa te relaxezi. Partea buna este ca le termini in prima parte a weekendului si apoi o sa iei parte la activitati distractive cu familia.

Sagetator

Contemplare este cuvantul de ordine pentru weekend. Te gandesti cu multa atentie la ceva ce ti-a propus un amic in urma cu cateva saptamani si ii dai din ce in ce mai multa dreptate si te indrepti si tu spre drumul ales de el.

Capricorn

Doua zile pline de aventura. Atat sambata, cat si duminica o sa fii mai mult pe drumuri. Desi este obositor, ceea ce o sa reusesti va face sa paleasca epuizarea.

Varsator

Esti pregatit pentru o schimbare pe care ai luat-o in considerare de mai multa vreme. Astrele sunt de partea ta si o sa faci primul pas sprijinit de cei dragi.

Pesti

Ti se pare interesant ce altora li se pare ciudat si nepractic. Cumperi acel lucru in ciuda parerilor negative si bine faci, pentru ca o sa fii foarte multumit.

Berbec

Va fi un weekend mult mai aglomerat decat ai planificat. Cineva te cauta pentru a-ti propune o afacere sau un parteneriat din care o sa ai destul de multe de castigat.

Taur

Chiar daca este o perioada libera, te gandesti la ceva legat de locul de munca si faci un plan care sa iti aduca cel putin o marire de salariu. Abia apoi o sa te alaturi prietenilor care ies la un gratar sau pleaca intr-o mica excursie.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop 18 iunie, #horoscop 19 iunie, #horoscop iunie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic