Horoscop: 18 aprilie 2017

Marti, 18 Aprilie 2017, ora 07:08
8340 citiri
Horoscop: 18 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Sorteaza lucrurile si pastreaza doar ceea ce iti trebuie. Acest lucru este valabil atat la chestiuni materiale, cat si la sentimente. Nu iti incarca sufletul cu ceea ce nu iti face bine. Este un moment bun pentru o investitie pe care o planifici de ceva timp.

Taur

Este deosebit de important sa iti consolidezi relatia, chiar daca esti cu partenerul de viata de zeci de ani sau de cateva luni. O activitate impreuna in natura o sa va apropie in aceasta perioada. Doar sa nu raciti ca e cam frig afara.

Gemeni

Te confrunti cu o situatie neasteptata si provocatoare. Nu iti faci deloc griji, ci din contra, dai piept cu problema fara emotii. Aceasta tarie de moment o sa te avantajeze si mai tarziu.

Rac

In privinta vietii personale, nu prea s-a schimbat nimic recent, desi ai atras atentia celui drag ca ceva nu este pe placul tau. Explica-i inca o data cu blandete pentru a nu ajunge la situatii tensionate.

Leu

Drumurile din ultimele zile te-au epuizat. Ia o pauza inainte sa incepi din nou sa alergi pentru activitatile de zi cu zi. Seara, o sa te intalnesti cu prieteni dragi cu care nu ai reusit sa te vezi de Paste.

Fecioara

Nu te lasa pe mana unor incepatori in privinta finantelor, ci ai incredere doar in cei cu experienta. Sunt banii tai la mijloc si nu renunta la ei fara argumente solide.

Balanta

Descoperi o activitate care te face sa te simti foarte bine si te relaxeaza. Te poate ajuta si sa pierzi cateva kilograme, daca simti ca este nevoie.

Scorpion

Cineva este mult mai amabil decat de obicei si banuiesti ca urmareste sa obtina ceva de la tine. Ii dai in vileag planurile inainte sa apuce sa faca vreun pas.

Sagetator

Esti pus pe fapte mari astazi si o sa tai o multime de liniute de pe lista. O sa ai nevoie de energie, dar si rezultatele vor fi pe masura. Sunt sanse mari sa primesti si o vizita, asa ca pregateste-te pentru musafiri.

Capricorn

Lucrezi la foarte multe proiecte in acelasi timp si nu reusesti sa faci nimic perfect. Seteaza-ti niste prioritati, altfel o sa te aglomerezi si nu vei mai avea deloc timp personal, iar partenerul de viata o sa iti reproseze acest lucru.

Varsator

Ai rezolvat o problema ridicata de un apropiat la ultima voastra intalnire. Era un detaliu mic, dar care facea diferenta in privinta unui proiect pe care vrei sa il incepi. Te bantuie niste ganduri, dar nu ai timp de regrete acum. Trebuie sa privesti doar spre viitor.

Pesti

Afli ceva si faci munca de detectiv pentru a fi sigur ca datele sunt reale. Spre seara elibereaza-te de griji si fa ceva relaxant, pentru a-ti incarca bateriile pentru zilele care urmeaza la birou.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#horoscop 18 aprilie, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic