Horoscop: 18 martie 2011

Vineri, 18 Martie 2011, ora 07:28
2920 citiri
Horoscop: 18 martie 2011
Foto: Ziare.com

Pesti

De la inceputul saptamanii iti facusei planurile pentru astazi, insa din cauza temperaturilor de afara vei fi nevoit sa renunti la ele si sa gasesti alt mod de a petrece ziua.

Berbec

Desi te astepti sa scapi mai repede de unele activitati de la birou, astazi o sa ai parte de o surpriza neplacuta din cauza unui coleg de la locul de munca care nu a facut partea sa treaba si esti nevoit sa ramai peste program.

Taur

Vei scapa de stresul cotidian doar daca vei face alegerile potrivite. Asta inseamna ca nu trebuie sa te lasi indrumat de inima, ci sa iti pui mintea la contributie pentru a gasi solutia buna pentru tine.

Gemeni

Nu ai dispozitia necesara pentru a sta sa ii asculti pe cei din jur spunandu-si fiecare nemultumirile si de aceea preferi sa te inchizi in birou si sa nu mai auzi nimic toata ziua. Doar munca iti va capta atentia astazi.

Rac

Vrei sa termini foarte repede ceea ce ai de facut si risti sa nu faci bine treaba. Mai bine stai si te ocupa cu atentie de fiecare actiune in parte. Mai bine calitate decat cantitate.

Leu

O persoana de la birou face ce face si iti distruge munca. Incearca sa o pui la punct inainte de fi nevoit sa stai peste program pentru a repara ce a stricat ea. Pe seara vei reusi sa te relaxezi in compania partenerului de viata sau a prietenilor.

Fecioara

Ziua va fi una usoara la locul de munca, dar stresanta din punct de vedere personal pentru ca lucrurile nu merg cum sperai tu in relatia personala. Trebuie sa iei o decizie serioasa cat mai urgent pentru a nu ajunge intr-o situatie critica atat pentru tine, cat si pentru partenerul de viata.

Balanta

Desi iti plac foarte mult copiii, astazi treci printr-o situatie neobisnuita si nu ii suporti pe cei mici in jurul tau. Esti recalcitrat, nervos si vremea de afara isi pune si ea amprenta asupra ta. Ia o pauza de cateva zeci de minute si stai singur inainte de a complica lucrurile.

Scorpion

Simti ca ai ajuns la limita rabdarii si vrei sa tipi si sa spui tot ce ai pe inima. Te opreste doar bunul simt, insa este posibil sa renunti la acesta si sa iti expui punctul de vedere.

Sagetator

Lucrurile pot lua o lua o intorsatura ciudata pentru tine astazi. Daca te asteptai sa ai parte de o zi linistita si relaxanta, pe la amiaza se va intampla ceva ce va schimba cu totul situatia, iar pe seara o sa te refugiezi epuizat in pat.

Capricorn

Iti este teama de ceva, insa parca ai vrea sa se intample sa vezi ce se intampla. Incearca sa vezi ce se va intampla pe viitor in functie de toate variantele si abia apoi gandeste-te la ceva concret.

Varsator

Astazi ar fi bine sa faci mai multa miscare pentru ca starea de sanatate iti cam da batai de cap. In loc sa te vaiti ca te doare ceva, mai bine faci ceva pentru organismul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic