Horoscop: 18 octombrie 2013

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 07:43
3228 citiri
Horoscop: 18 octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

Acorda mai multa importanta persoanei care incearca sa se apropie de tine. Prietenia actuala se poate transforma in ceva foarte frumos.

Scorpion

Clachezi exact cand mai aveai putin si terminai ceea ce aveai in lucru. O sa ai nevoie de ajutorul celor apropiati pentru a reveni pe o linie de plutire.

Sagetator

La capitolul obsesii stai cam prost. Vrei neaparat sa faci ceva si nu iei in seama faptul ca ceilalti nu sunt de acord cu tine.

Capricorn

Te simti foarte bine in compania celui drag si ai vrea ca aceste momente sa dureze cat mai mult. Esti dispus sa renunti la ceva ce iti place tie in favoarea partenerului.

Varsator

O sa faci cu totul altceva fata de ceea ce planuiai cu o seara inainte. Trebuie sa semnezi cateva acte importante.

Pesti

Este o zi destinata propriilor placeri. Te vei delecta in prezenta unor oameni foarte dragi si care te vor invata cum sa iti organizezi viata pentru a te simti cat mai bine.

Berbec

Micile detalii fac diferenta si o sa inveti astazi asta pe propria piele. Data viitoare nu ignora nici macar portarul de la intrare in cladire. Acesta te poate ajuta foarte mult.

Taur

Plangandu-ti de mila nu faci nimic altceva decat sa pierzi timp pretios. Mai bine te-ai mobiliza si ai repara ceea ce mai poate fi refacut. O sa vezi ca situatia nu e atat de sumbra pe cat pare.

Gemeni

Gasesti sprijin exact unde nu te astepti. Nu puneai mare pret pe relatia cu un coleg, insa mana de ajutor oferita acum te face sa te razgandesti.

Rac

Lucrurile par mai bune dupa ce stai si analizezi situatia la rece. Un telefon primit dimineata te va bucura foarte mult.

Leu

Ai cheltuit destul de mult in aceasta luna, insa pe lucruri de care aveai nevoie. Totusi, fii foarte atent la urmatoarele zile pentru a nu intampina dificultati.

Fecioara

Esecul unui cunoscut te face sa te gandesti foarte bine la situatia ta si te ajuta sa vezi ce schimbari trebuie sa faci pentru a nu se repeta situatia.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 18 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic