Horoscop, 19-20 iunie 2010

Sambata, 19 Iunie 2010, ora 08:42
1488 citiri
Horoscop, 19-20 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Ai pus o bariera clara intre viata personala si viata profesionala si te-ai pus pe visat. Ai vrea sa evadezi din propria viata si sa nu mai auzi nimic de nimeni, cel putin cateva zile. In acest caz, ar fi bine sa iti planifici cat mai repede concediul pentru a te bucura de ceea ce visezi.

Rac

Se apropie termenul limita al unui proiect si ai intrat in priza, nu pentru ca nu ar fi gata, ci pentru ca vrei ca totul sa fie bine pana la cel mai mic detaliu. Stai linistit, raportul final o sa fie in avantajul tau si o sa primesti si o prima pentru acest lucru.

Leu

Esti plin de energie si ii faci pe cei din jur sa se bucure de prezenta ta. Este exact ceea ce trebuie pentru a face fata mai usor stresului cotidian. In privinta relatiei de cuplu, nu ai de ce sa te plangi, deoarece stii cum sa rezolvi orice problema aparuta, iar partenerul tau aprecieaza acest lucru.

Fecioara

Te axezi pe ceva anume si tinzi sa ii neglizezi pe cei din jur. Ai grija pentru ca familia iti va fi alaturi mereu, insa este posibil ca prietenii sa nu aiba aceeasi rabdare cu tine. La locul de munca se anunta un nou proiect, mai greu, insa care iti va aduce satisfactii financiare mari.

Balanta

Te-ai intalnit cu o persoana din trecut si acum iti tot revin amintiri care mai de care mai placute, insa acelasi timp te gandesti cum ar fi fost daca nu ai fi apucat-o pe drumul de acum si de aceea intri intr-o perioada de monotonie. Norocul tau este ca partenerul de viata nu accepta aceasta stare a ta si face tot posibilul pentru a te ajuta sa o depasesti.

Scorpion

Este un moment bun pentru speculatiile financiare, insa ai grija sa nu exagerezi. Calculeaza bine si gandeste-te la toate posibilele capcane ce ar putea sa apara. O sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi, un lucru de care chiar aveai nevoie.

Sagetator

De cateva zile te invarti intr-un loc si simti ca nu ai nicio sansa ca acest lucru sa se intample. Nu dispera. Stai si gandeste-te bine si o sa vezi ca solutia salvatoare este chiar in fata ochilor, insa nu o vezi pentru ca te uiti mult prea departe.

Capricorn

Esti o fire careia ii place sa aiba momentele sale de intimitate, iar in aceste zile, numai asta nu se intampla in viata ta. Vei fi inconjurat de copii si de prieteni buni. Este posibil sa faci o calatorie.

Varsator

Razi, razi si iar razi. Parca totul din jur ti se pare o gluma si incerci sa ii faci si pe cei din apropierea ta sa simta acelasi lucru ca si tine. In schimb, ti se pune pata pe ceva ce nu iti iese bine si duci totul pana la extrem ca sa iti iasa perfect.

Pesti

Ai impresia ca daca tu esti plin de energie, toti trebuie sa fie asa si te superi atunci cand un cunoscut iti refuza invitatia in oras. Acest lucru nu te afecteaza mai mult de cateva minute si imediat o sa gasesti pe altcineva cu care sa iti petreci timpul dupa bunul plac.

Berbec

Nu esti o persoana care sa accepte sa fie calcata in picioare si astazi spui stop unei situatii ce nu prea te avantajeaza. Familia iti este alaturi in orice clipa si iti prinde bine, pentru ca aveai nevoie de liniste macar acasa. Te pregatesti intens pentru un nou proiect ce se anunta a fi unul foarte profitabil din punct de vedere financiar.

Taur

Viata personala se desfasoara dupa bunul plac. Partenerul de viata te aproba in tot ceea ce doresti sa faci. La locul de munca sefii te menajeaza, doarece aprecieaza eforturile depuse in ultima vreme si doresc sa te lase sa respiri.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic