Horoscop: 19 aprilie 2011

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 07:28
2976 citiri
Horoscop: 19 aprilie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Noutatile aflate astazi iti vor fi de mare ajutor pe viitor si vei putea sa iti dezvolti cariera mult mai bine ca pana in prezent. Nu uita ca este o zi speciala pentru o persoana draga si trebuie sa ii stai alaturi, indiferent de cat de multa treaba ai tu. Macar acum uita de tine si stai in preajma sa.

Taur

Un cunoscut ti-a oferit o informatie gresita si din aceasta cauza nu vei putea preda un proiect la timp. Esti constient ca orice ai face nu mai poti sa rezolvi problema, insa nu te lasi si dai totul pentru ca macar ceilalti sa iti observe eforturile.

Gemeni

Astazi vei purta o discutie legata de bani, ceva legat de afaceri. Este o perioada buna pentru investitii si nu trebuie sa ratezi momentul. Chiar si un bilet la loto poate sa iti aduca mici castiguri.

Rac

Vei cheltui foarte multi bani, dar te vei simti bine. Magazinele iti vor fi cei mai buni prieteni astazi. Inainte de a pleca de acasa fa o lista de cumparaturi si incearca pe cat poti sa nu te abati de la ea. Acum te simti bine cand cheltui, insa mai tarziu este posibil sa ramai fara bani si sa regreti.

Leu

Azi vei lua parte la activitati ce iti vor pune inteligenta si vigilenta la incercare. Ai grija sa nu faci nicio miscare gresita pentru a nu distruge totul. Pe seara vei iesi in oras in compania unor persoane dragi.

Fecioara

Astazi te vei simti ca un rege/regina. Toti vor face ce vrei tu, de parca sunt hipnotizati. Incepe sa iti placa si pe seara cand lucrurile incep sa se schimbe parca regreti ca nu mai esti in "regatul" tau.

Balanta

Dai dovada de bunatate. Vei ajuta o persoana pe care in mod normal nici macar nu vrei sa o vezi. Aceste fapte iti vor aduce multe laude si aprecieri sincere.

Scorpion

Ai lasat prea mult de la tine in relatia cu partenerul de viata si acum vrei sa pui lucrurile la punct. Oricat de deranjant ar fi pentru cel drag sa auda totul verde in fata mai bine o faci acum inainte de a fi prea tarziu.

Sagetator

Multa agitatie la locul de munca, dar nici acasa nu o sa fie multa liniste astazi. Nu se pune problema de vreo cearta. Ci pur si simplu de multa agitatie din cauza sarbatorii ce se apropie.

Capricorn

Esti binedispus si ai dispozitia necesara pentru a face fata pana si celor mai grele sarcini pe care le vei primi astazi. Nu uita ca ai de respectat o promisiune catre o persoana mai tanara si nu ar fi frumos sa o dezamagesti.

Varsator

Instinctul te-a ajutat si de data asta si uite ca ai descoperit cine nu isi vedea de treburile sale la locul de munca. Nu reprosa direct ceea ce ai aflat, ci mai bine foloseste informatiile in avantajul tau.

Pesti

Nu crezi in ghinion, insa parca astazi acesta doreste sa te convinga. O sa ai parte de cateva momente neplacute de dimineata, insa de la amiaza totul se va rezolva si te vei convinge din nou ca doar norocul are loc in viata ta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic