Horoscop: 19 aprilie 2012

Joi, 19 Aprilie 2012, ora 07:01
2696 citiri
Horoscop: 19 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

Ai aflat de problema unei rude si iti faci prea multe griji fara rost. Inainte de a lasa totul deoparte si de a te ocupa de ea, intreaba-te daca s-ar intampla la fel in cazul in care tu ai fi in locul sau. Asa o sa iti dai seama ca nu se justifica efortul.

Taur

Oricat de multa treaba ai avea, nu ii ignora pe cei dragi. Uneori iti versi nervii exact pe cine nu trebuie si ii ranesti. Acum este un moment bun sa iti ceri scuze.

Gemeni

Incearca sa fii putin mai serios astazi. In ultima vreme ai fost pus pe glume, insa acum trebuie sa dai dovada de maturitate pentru ca discutiile vor fi esentiale si vor avea legatura cu ceea ce urmeaza sa faci in continuare.

Rac

Nu ai o zi tocmai buna la locul de munca. Sefii te streseaza, iar colegii se tin de pozne si nu isi vad de treaba. La un moment dat o sa simti ca vei claca. Este necesar sa faci o mica pauza. Macar cateva ore.

Leu

Sunt sanse mari sa primesti o propunere de colaborare in urma careia o sa faci rost de o suma de bani maricica. Ia in calcul riscurile, dar nu spune "nu" inainte sa analizezi toate optiunile.

Fecioara

Te vei concentra asupra a ceva ce tine de viata personala. Jobul nu iti va capta deloc atentia astazi. Totul se invarte in jurul familiei si o sa faci tot ceea ce iti sta in puteri pentru a se intampla asa cum speri tu.

Balanta

Esti nevoit sa faci o deplasare in interesul muncii. Nu exista nicio urma de bucurie pe chipul tau, insa este necesara aceasta plecare pentru a te asigura ca planurile tale se desfasoara asa cum ai stabilit.

Scorpion

Partenerul de viata iti trimite semnale ca are nevoie de atentia ta, insa tu te gandesti la cu totul altceva si il neglijezi. Ai grija pentru ca acest comportament o sa te coste foarte mult.

Sagetator

Daca nu esti convins ca pasul pe care vrei sa il faci este cel bun, mai bine nu il face. Iti lipseste determinarea si asta se vede de la distanta. Nu este cazul sa te expui fara sa ai motive intemeiate.

Capricorn

Judeci prea mult dupa aparente si uneori te inseli. Acum ti s-a demonstrat ca ideile tale erau gresite si ca ai pus la colt pe cineva care nu merita. Gaseste o vorba buna pentru a-ti cere iertare.

Varsator

Ti s-a indeplinit o dorinta mai veche si esti foarte fericit. Parca ai suna pe toata lumea sa anunti cat de sus ai ajuns. Limiteaza-te la familie pentru a nu starni invidie printre cunoscuti.

Pesti

Esti foarte secretos. Uneori este bine, insa acum lasi impresia ca ascunzi ceva. Ii faci pe cei din jur sa te banuiasca de lucruri necurate. Ai grija la fiecare pas pe care il faci.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic