Horoscop: 19 aprilie 2017

Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 07:48
9810 citiri
Horoscop: 19 aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Daca ti-ai gasit pe cineva cu care vrei sa iti imparti viata, vorbeste deschis despre sentimentele tale. Omul respectiv nu iti poate citi gandurile si are nevoie de o confirmare din partea ta. In schimb, cuplurile vechi sau cei singuri bat pasul pe loc. Aveti nevoie de mai multa actiune.

Taur

Nu vrei sa lucrezi singur, asa ca lasi portile deschise pentru ca echipa ta sa se mareasca. Vei cunoaste oameni care stapanesc anumite domenii mai bine ca tine si o sa lucrati excelent impreuna.

Gemeni

Cineva te vede ca o amenintare pentru functia ta si va incerca sa iti taie din meritele pentru un proiect. Nu va reusi, pentru ca ii vei afla planurile la timp.

Rac

Ai impresia ca vorbesti alta limba atunci cand discuti cu cei de la locul de munca. Nu prea sunteti pe aceeasi lungime de unda in aceasta perioada, dar asteapta cateva zile, pentru ca astrele prevad ca situatia se va schimba in favoarea ta.

Leu

Ofera mai multa atentie familiei. Chiar daca abia v-ati vazut si ati stat mult timp impreuna, cineva are nevoie de tine, dar nu indrazneste sa te deranjeze.

Fecioara

Esti un om muncitor, dar nu in aceasta perioada. Lenea care te-a cuprins te face sa iti doresti sa stai cat mai mult timp in pat. Ia-ti cateva zile de concediu si evadeaza intr-o zona cat mai salbatica.

Balanta

Te implici cam mult in treburile altora si cineva iti va reprosa asta. Tu crezi ca ii ajuti, dar ei simt ca se pune presiune asupra lor. Fa un pas in spate si observa din umbra.

Scorpion

O pasiune descoperita te curand te poarta pe un drum neasteptat. Iti dovedesti tie insuti ca poti face ceva de care nu te credeai capabil.

Sagetator

Vei trece printr-o situatie ce la inceput pare complicata, dar apoi o vei considera comica si te vei amuza alaturi de cel drag.

Capricorn

Totul se aranjeaza in favoarea ta astazi. Nu este exclus sa primesti niste bani pe care ii poti cheltui pentru ceva ce iti trebuie acasa.

Varsator

Esti la un pas sa incalci legea fara sa stii, dar un prieten te avertizeaza la timp si nu faci pasul gresit. Scapand de acest hop, seara o sa te poti distra alaturi de familie.

Pesti

Ai grija pe ce drum pasesti, pentru ca sunt hopuri la fiecare pas. Deschide bine ochii si nu te increde orbeste in nimeni, oricat de dragut ar parea si ar vrea sa te ajute.

Citeste si Horoscopul lunii aprilie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 19 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie , #horoscop zilnic