Horoscop: 19 decembrie 2011

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 09:49
2385 citiri
Horoscop: 19 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

Esti preocupat de o problema de la locul de munca ce te va tine legat de birou toata ziua. Ar fi cazul sa iti amani planurile facute pentru seara ca nu vei ajunge la intalniri.

Capricorn

Esti emotionat pentru ca urmeaza sa iei parte la o sedinta in cadrul careia ti s-ar putea decide viitorul. Fii atent la ceea ce ti se comunica si noteaza ceea ce este mai important pentru a te asigura sa nu omiti nimic.

Varsator

Vei fi nevoit sa faci un drum care, la inceput, pare inutil, insa o sa castigi o suma de bani ce iti va fi de folos de sarbatori. Esti fericit pentru ca in sfarsit iti poti satisface un moft.

Pesti

Te agiti mult prea mult pentru nimic. Ti se pare ca totul se invarte in jurul tau si te enervezi ca ceilalti nu au timp sa te asculte. Calmeaza-te si incearca sa iti faci un program pentru a nu ajunge intr-un moment critic.

Berbec

Dispui de multa energie, ceea ce te va ajuta sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ai de facut azi. Avand in vedere ca este sfarsit de an si trebuie sa dai raportul pentru ceea ce ai facut, o sa ai destule sarcini de realizat.

Taur

Mare atentie daca esti nevoit sa semnezi ceva astazi. Citeste cu atentie actele pe care le primesti pentru a nu confunda anumite detalii. Daca simti nevoia, consulta-te cu cineva apropiat.

Gemeni

Primesti cateva propuneri de colaborari, iar unele dintre ele sunt chiar demne de luat in seama. Stai si gandeste-te bine inainte de a spune la ce concluzie ai ajuns.

Rac

Nu prea iti sta gandul la munca pentru esti preocupat de un aspect al vietii personale. Abia dupa-amiaza, dupa ce o sa afli ca totul s-a rezolvat, o sa poti reveni la ceea ce ai de facut.

Leu

Dimineata primesti o noua responsabilitate. Nu esti foarte incantat de acest lucru, insa nu poti refuza. Urmatorul pas ar fi sa te asiguri ca cei cu care urmeaza sa lucrezi sunt oameni de incredere si ca nu iti vor crea probleme.

Fecioara

Comunici extraordinar de bine cu cei din jur si nu iti vine sa crezi ca nu ai avut parte de discutii neplacute. Toata ziua va continua in acest fel, iar seara te vei putea declara multumit.

Balanta

In cazul in care incepi un nou proiect, asigura-te ca este vorba despre ceva de care te poti ocupa in liniste. Nu exagera cu efortul fizic pentru ca in aceasta perioada organismul nu face fata provocarilor.

Scorpion

Primesti o veste ce te va face sa zambesti toata ziua. Spui tuturor cat de fericit esti si daca ai putea, ai anunta si rudele aflate la mare departare. Totusi, fa si altceva in afara de a vorbi despre asta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic