Horoscop: 19 decembrie 2012

Miercuri, 19 Decembrie 2012, ora 07:02
3428 citiri
Horoscop: 19 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Stai bine cu energia, chiar ai prea multa si te cam plictisesti cand vezi ca cei de la birou nu au acelasi chef de glume. Pui la cale un plan pentru a-i inveseli si chiar o sa reusesti.

Capricorn

Ceva sau cineva iti ameninta linistea si nu te incanta ideea asta. Faci tot ce poti pentru ca acest eveniment sa nu te tulbure. Salvarea ta vine de la o persoana apropiata.

Varsator

Multa munca si alergatura. Asa o sa arate ziua ta. Nu te astepta la momente libere la birou, pentru ca nu o sa ai. Nici pe seara nu iti programa nimic.

Pesti

Nu reusesti sa te concentrezi asupra a ceea ce ai de facut. Simti ca se apropie o raceala si nu ai dispozitie pentru nimic, nici macar pentru a onora invitatia in oras a unui amic.

Berbec

O zi mult prea banala. Nu se intampla nimic iesit din comun. La slujba iti vezi de treburi linistit, nu stai peste program si ajungi la timp acasa. Si acasa o sa fie o atmosfera calma.

Taur

Faci ceva ce te aduce in centrul atentiei. Nu esti obisnuit sa fii in postura aceasta si ai emotii. Abia o sa iti gasesti cuvintele cand vorbesti cu cineva.

Gemeni

Ai ajuns la limita rabdarii in privinta a ceva ce tine de viata personala. L-ai rugat pe partenerul de viata sa faca ceva, insa nici macar nu a dat un mic semn ca l-ar interesa. Planuiesti sa ii platesti cu aceeasi moneda.

Rac

Ai nevoie de bani urgent si mai dureaza putin pana iei salariul. Incearca sa nu te imprumuti pentru ca sfarsitul de an nu este un moment bun sa faci asta. Amana putin ceea ce ai de facut.

Leu

Ai parte de un succes profesional si planuiesti inca de la amiaza cum o sa petreci seara. Fie ca iesi cu colegii, fie ca iti inviti prietenii in oras o sa ai parte de cateva ore pline de distractie.

Fecioara

Te grabesti si de obicei cand faci asta iti iese ceva gresit. Ia totul incet si asigura-te ca nu ratezi niciun pas. In acest mod, succesul va fi garantat.

Balanta

Simti nevoia de o schimbare si te indrepti catre aspectul fizic. Poate fi vorba despre un stil sau o noua coafura. Indiferent de alegerea facuta o sa primesti complimente.

Scorpion

Cativa prieteni te suna sa te anunte acelasi lucru: te felicita pentru ceea ce a facut partenerul de viata. Problema este ca acest lucru era o surpriza si inca nu se intamplase. Cel drag va fi foarte dezamagit pentru ca afli.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic