Horoscop: 19 ianuarie 2016

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 07:09
3959 citiri
Horoscop: 19 ianuarie 2016
Foto: Ziare.com

Capricorn

O parte din economii poate sa fie cheltuita dupa cum doresti zilele acestea, pentru ca meriti sa te rasfeti. Poate fi vorba despre o achizitie pe care ti-o doresti de multa vreme.

Varsator

Este o zi plina de echilibru pentru tine. Ai invatat sa pui o bariera intre viata sentimentala si cea profesionala si acum stii cum sa actionezi. O sa ai mai mult timp pentru propria persoana.

Pesti

Te eliberezi de o povara. De multa vreme vrei sa discuti un subiect sensibil cu un amic si acum iti faci curaj. Te vei bucura foarte mult cand vei realiza ca ti-ai facut griji degeaba.

Berbec

Te atrage pericolul. Asta este clar. Unde este o situatie primejdioasa acolo esti si tu. Setea de adrenaliza o sa iti fie satisfacuta astazi.

Taur

O dorinta cel putin ciudata a partenerului de viata te pune pe ganduri, dar pana la urma o sa intelegi ce se intampla si o sa il ajuti sa obtina ceea ce vrea.

Gemeni

Rutina de la locul de munca te plictiseste si vrei ceva nou. Nu este nevoie sa schimbi slujba, pentru ca ti se face o propunere pentru o colaborare extra-job.

Rac

Te intelegi foarte bine cu superiorii din punct de vedere ierarhic si tocmai de aceea iti permiti sa propui un mic targ. Acestia vor accepta cu zambetul pe buze.

Leu

Primesti unda verde pentru o idee la care lucrezi de mai mult timp. Esti foarte fericit si mandru de ceea ce ai facut pana acum, dar ai si emotii pentru ceea ce urmeaza.

Fecioara

Primesti o invitatie la un eveniment festiv, dar nu esti foarte entuziasmat, deoarece partea financiara nu este ceva cu care sa te poti lauda in aceasta luna.

Balanta

Organizezi o intalnire cu vechi colegi si te incanta ceea ce afli despre vietile lor. Te umpli cu energie pozitiva si o sa te simti foarte bine pe parcursul serii.

Scorpion

O persoana care te admira iti spune asta intr-o forma care te pune pe ganduri. Nu esti sigur daca intelegi ceea ce trebuie, asa ca alegi sa faci un pas in spate si sa o lasi sa faca urmatorul pas.

Sagetator

Ai un secret pe care nu vrei il impartasesti cu nimeni, dar toti vor observa ca esti mult mai fericit in ultimele zile si vor banui ca ti se intampla ceva minunat din punct de vedere personal.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 19 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic