Horoscop: 19 iulie 2016

Marti, 19 Iulie 2016, ora 06:56
4196 citiri
Horoscop: 19 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Planuri deocamdata secrete te tin pe ganduri, mai cu seama ca vin la pachet cu temeri. Stai departe de intrigi si in niciun caz nu le initia tu. Simti nevoia sa citesti, sa studiezi si bine faci, pentru ca informatiile pe care le vei asimila iti vor folosi in scurta vreme.

Leu

E posibil sa termini pentru totdeauna relatii pana acum amiabile, chiar de prietenie. Indiferent cat de idealist esti, realitatea e ca unele legaturi nu pot fi continuate. Parca altcineva, nu tu, face jocurile.

Fecioara

Ziua - si mai ales dimineata - nu e una potrivita pentru a face planuri, mai ales pe termen lung. Directivele care ti-au fost date sau trasate de catre conducere se pot schimba in ultima clipa. Daca esti nascut la mijlocul lui septembrie, percepi aceste schimbari in mod exagerat. Poti fi in dezacord cu partenerul de viata pe unele planuri.

Balanta

Nu interactionezi chiar asa cum ti-ai fi dorit cu toata lumea, mai ales cu cei din alte culturi sau cu filosofii de viata diferite. Raman multe intrebari fara raspuns in relatia cu acestia. Ai tot dreptul sa tii la parerea ta si la aspiratiile tale, insa nu uita ca lucrurile se schimba, evolueaza.

Scorpion

Prima parte a zilei se anunta una plina de intrigi si experimente. Atat in interactiunile cu oamenii, cat si in activitatea ce presupune lucrul cu echipamente de tot felul, electronice, te lovesti repetitiv de aceleasi obstacole si limitari.

Sagetator

Nu e o zi care sa treaca usor. Mai bine abtine-te sa incepi proiecte. Daca esti nascut la mijlocul lui decembrie, e posibil sa te simti controlat din exterior pe toate planurile, atat intelectual, cat si amoros.

Capricorn

Apar schimbari, unele de-a dreptul amuzante, in sarcinile zilnice. Sunt insa doar temporare. Inspiratia care te-a lovit in ultima perioada pleaca, din pacate.

Varsator

O idee ce promitea o evolutie frumoasa sau o poveste de dragoste ajunge la final. Nu-ti pierde speranta, unele schimbari erau inevitabile. Opreste-te si fa-ti un plan pe termen lung.

Pesti

Perioada parea una propice, dar realizezi ca unele probleme (din fericire minore) nu vor pleca de la sine. Dimineata e posibil sa te simti ca o oala sub presiune, mai ales daca te-ai nascut la mijlocul lunii martie.

Berbec

Nu merge la drum, in excursii sau la vreo intalnire. Evita participarea la orice eveniment important in prima parte a zilei. Risti sa dai de niste obstacole care vor insemna sfarsitul unui proiect. Partea buna e ca situatia e temporara.

Taur

Dimineata ar trebui folosita pentru a finaliza niste proiecte sau sarcini. Realitatea vine azi cu provocari de tot felul. Spre seara, te vei dedica familiei si caminului.

Gemeni

Nu incepe lucruri importante, mai ales la primele ore ale zilei. Desi exista sfere unde vei inregistra succese, risti sa te lovesti de aceleasi vechi obstacole, mai ales in plan profesional. Invata autocontrolul si sa-ti impui tu insuti restrictii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#horoscop 19 iulie, #Horoscop iulie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic