Horoscop: 19 iunie 2013

Miercuri, 19 Iunie 2013, ora 07:02
2384 citiri
Horoscop: 19 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Incepi ziua foarte bine. Te simti excelent la birou. Asta se intampla si pentru ca ai facut la timp tot ceea ce trebuia, iar acum iti permiti sa te relaxezi pana la sedinta in care trebuie sa explici la ce ai lucrat.

Rac

Te afli intr-un punct mort si nu esti sigur pe ce drum sa o apuci. Sunt mai multe variante care iti surad, dar parca niciuna nu pare serioasa.

Leu

Esti foarte ocupat astazi. La birou, ai o multime de lucruri de facut, iar acasa te asteapta cateva activitati incepute de partenerul de viata.

Fecioara

Nu te mai uita in urma, ci priveste cu optimism spre viitor. Daca ai o atitudine negativa, nu vei avea parte de succes.

Balanta

Preiei un proiect caruia nimeni nu ii dadea nicio sansa. O sa reusesti sa finalizezi cu bine totul si vei impresiona cu asta.

Scorpion

Demarezi un proiect pentru care o sa ai sigur nevoie de ajutorul cuiva. Chiar daca nu iti place sa lucrezi in grup, de data aceasta trebuie sa o faci.

Sagetator

Ramai uimit de ceea ce afli astazi. Aveai mare incredere intr-o persoana, iar aceasta te tradeaza. Nu este vorba despre ceva extrem de important, insa pentru tine conteaza.

Capricorn

Esti foarte mandru de tine si de ceea ce realizezi. Nu numai tu esti fericit ca lucrurile evolueaza in acest fel. Cineva te priveste din umbra.

Varsator

De felul tau, esti foarte linistit, dar astazi vei fi un vulcan pe punctul sa erupa. Fiecare miscare a celor din jur ti se pare ingrozitoare si adopti un ton nepotrivit in discutiile cu ceilalti.

Pesti

Ti se deschide o porticica si ar fi bine sa profiti de ea. Daca nu esti atent acum, s-ar putea sa regreti mai tarziu.

Berbec

Intr-o secunda ti se poate schimba programul pentru restul saptamanii. Daca nu esti sigur ca ai timp in weekend, nu promite ca mergi undeva.

Taur

Primesti laude pentru ceea ce ai inceput acum cateva zile. Nici nu sperai la asa ceva. Esti in culmea fericirii, pentru ca aceste cuvinte frumoase vin de la o persoana care tot timpul era impotriva ta.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic