Horoscop, 19 mai 2010

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 07:07
2554 citiri
Horoscop, 19 mai 2010
Foto: Arhiva

Taur

Nu va fi o zi iesita din comun pentru nativii in taur, insa lucrurile se vor calma la locul de munca si vor putea munci fara sa fie deranjati. Sefii vor aprecia eforturile lor de a avansa si este posibil sa apara o marire de salariu. In privinta finantelor, se anunta o nevoie de bani, asa ca nu ar fi rau ca acum sa ai grija cu acestea si sa nu arunci fara rost in stanga si in dreapta.

Gemeni

Gemenii nu vor incepe prea bine ziua. De dimineata se vor simti obositi si lipsiti de energie, insa o veste buna, primita la amiaza, va face ca totul sa se schimbe complet si sa aiba chef sa faca pana si cele mai enervante actiuni. In plan sentimental totul va fi roz. Partenerul de viata simte ca esti nelinistit si se va pune la dispozitia ta pentru orice cerere.

Rac

Te gandesti la orice altceva, numai la odihna ta nu. Problema este ca lipsa somnului si odihnei isi vor spune cuvantul si o sa clachezi la un moment dat. Cel mai bine ar fi ca macar cateva ore sa stai linistit in pat si sa incerci sa dormi. In privinta jobului, lucrurile se vor aranja, adica, cineva va observa eforturile din ultimele luni si in sfarsit vei fi premiat.

Leu

Astazi vei fi precum un rege inconjurat de slujitorii sai. Practic toata lumea vrea sa iti faca pe plac, de la seful de la munca, parinti, pana la partenerul de viata. La locul de munca vei avea o zi plina de actiune si in sfarsit reusesti sa rezolvi o parte din proiectele tot amanate.

Fecioara

Fecioarele iau atitudine astazi si se simt lideri, ceea ce nu prea fac de obicei, asa ca, va fi un moment de glorie pentru ei. Vor avea raspuns la orice intrebare si vor gasi solutii foarte bune la orice problema aparuta. Cel mai bine este ca cei din jur aprecieaza aceasta initiativa si unii nativi in fecioara vor fi propusi pentru functii mai mari.

Balanta

Ai foarte multe de facut, insa prea putin timp la dispozitie. Chiar daca urasti sa notezi, acum ar fi bine sa faci o lista cu prioritatile si sa le rezolvi pe cele importante. Apar cateva discutii in familie, iar solutia este sa va intalniti si sa vorbiti despre orice problema aparuta, pentru a taia raul din radacina.

Scorpion

Nativii in scorpion se vor simti astazi precum un peste pe uscat. Nu se vor simti bine nici la munca, nici acasa, iar acest lucru ii va face sa fie recalcitranti cu toti din jur, atragand dupa sine antipatii din mai multe parti. Ei in sine nu vor sa straneasca astfel de reactii si abia dupa amiaza isi vor da seama ca trebuie sa isi schimbe tonul vocii si comportamentul pentru a nu agrava lucrurile.

Sagetator

Esti o persoana cumpatata. Ai grija cu tot ceea ce tine de persoana ta, de la bani, la mancare si asta este bine pentru organismul tau. Te simti atras de o persoana din anturajul tau, insa trebuie sa ai grija cum pui in evidenta acest lucru, pentru a nu se interpreta gresit ceea ce iti doresti si sa distrugi ceva ce nici nu a inceput bine.

Capricorn

Discutiile din ultimele zile nu se termina nici astazi si ca de obicei tu doresti sa nu participi. Solutia cea mai buna ar fi sa iti ocupi timpul cu altceva si sa incerci sa stai cat mai departe de locul in care au loc discutii. Nu va fi o problema pentru tine ca te descurci in orice situatie grea.

Varsator

Ai o capacitate deosebita de a separa lucrurile, asa ca nimic de la locul de munca nu se va amesteca cu lucrurile de acasa. Munca este munca si familia este familie, iar tu faci ca acest lucru sa fie foarte bine evidentiat. Un prieten sau un coleg iti spune un secret si te roaga sa nu mai afle nimeni, ceea ce se va si intampla pentru ca esti o persoana foarte discreta.

Pesti

Esti persoana de baza din anturajul tau si acest lucru iti aduce mult respect. Poti spune ca salvezi o persoana care se afla intr-un mare impas, iar aceasta va deveni prieten adevarat pe viata. Este posibil sa primesti o prima la locul de munca.

Berbec

De obicei esti o persoana foarte calma, insa astazi pui piciorul in prag si spui cam tot ceea ce nu ti se pare la locul sau. Cand incearca cineva sa te opreasca, iei atitudine si iti expui imediat punctul de vedere fara a lasa loc de interpretari. Aceasta atitudine este specifica berbecilor atunci cand se simt atacati. Situatia financiara va evolua in avantajul tau.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic saptamanal , #horoscop zilnic