Horoscop: 19 mai 2016

Joi, 19 Mai 2016, ora 07:15
4984 citiri
Horoscop: 19 mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Oricat de greu ti-ar fi, trebuie sa inveti sa spui "nu" uneori. Altfel, o sa te aglomerezi foarte mult la slujba, pentru ca accepti tot timpul sa te ocupi de ceva in locul unor colegi.

Gemeni

Daca ai impresia ca decizia pe care ai luat-o nu este cea buna pentru tine, daca nu te simti confortabil cu aceasta, abandoneaza ideea si gandeste-te mai bine. Nu trebuie sa ai niciun semn de intrebare atunci cand faci pasul acesta.

Rac

In ultima vreme ti-a fost destul de greu sa comunici cu cei apropiati. Esti foarte aglomerat la birou si abia iti ramane timp pentru cei dragi, dar rezolvi abil aceste neplaceri, pentru ca esti foarte diplomat.

Leu

Iti este foarte usor sa vezi care oameni iti spun adevarul si care iti ascund ceva. Esti putin dezamagit de faptul ca un apropiat nu a fost sincer cu tine, dar de acum inainte stii pe ce loc sa il plasezi si cum sa te comporti cu el.

Fecioara

Ultimele zile au fost intense si te simti foarte obosit. Ai nevoie de o pauza si nu mai ai rabdare pana in weekend, asa ca te gandesti serios sa sari peste ultima zi lucratoare a saptamanii.

Balanta

O persoana are o influenta mare asupra ta astazi. Aveai un drum clar, insa interventia sa te aduce intr-un punct avantajos. Seara petreci mai multa vreme cu o persoana tanara din familie.

Scorpion

Uneori simti ca "navighezi" in ape necunoscute, desi esti in locul in care ti-ai petrecut ultimii ani. Este nevoie de o schimbare urgenta in viata ta sau macar de un concediu pentru a-ti umple bateriile.

Sagetator

Un apropiat te provoaca destul de mult in ultima vreme, dar cunosti exact reteta cum sa il linistesti, astfel incat sa iti vezi linistit de treaba. Este nevoie de mai multa armonie in viata ta.

Capricorn

Ai multe idei pentru perioada urmatoare, insa iti lipseste timpul pentru a le pune in practica. Tocmai de aceea apelezi la ajutorul unui cunoscut pentru a te organiza.

Varsator

Trebuie sa faci o evaluare a propriei vieti si sa scoti la iveala ceea ce nu este pe placul tau. Noteaza pe hartie cateva aspecte care ti se par mai importante si lucreaza aici mai mult.

Pesti

Iti pui la incercare puterea de seductie. Esti nerabdator sa te intalnesti cu partenerul de viata, pentru ca i-ai pregatit o surpriza. Incearca sa nu ii dai de banuit, pentru a nu-ti distruge singur sansele de a-l uimi.

Berbec

Datorita energiei astrelor o sa te simti atat de bine, incat o sa ai impresia ca esti in vacanta. Ai atitudinea potrivita pentru a iesi in oras cu prietenii si se anunta o seara excelenta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 19 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic