Horoscop: 19 martie 2012

Luni, 19 Martie 2012, ora 11:56
2546 citiri
Horoscop: 19 martie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

Un inceput de saptamana foarte bun, mai ales la locul de munca unde te asteapta o veste buna. Dupa-amiaza vei avea ocazia sa iti expui parerile in legatura cu proiectele viitoare si totul se va dovedi un succes.

Berbec

Nu te lasa descurajat doar pentru ca cineva nu este de acord cu ideile tale. Incearca sa afli si alte opinii inainte de a renunta. Cel mai bine ar fi sa discuti cu persoane autorizate in domeniu.

Taur

Ai emotii foarte mari pentru ca urmeaza sa faci ceva ce iti va decide viitorul. Este vorba despre ceva pe o perioada scurta, dar oricum te va marca, asa ca ai grija pe ce drum o iei.

Gemeni

Este nevoie sa faci cateva schimbari in viata ta. Indreapta-ti atentia catre casa, pentru ca din cauza spatiului mic din locuinta te simti foarte stresat. Daca ai nevoie, cauta pe Internet cateva sfaturi.

Rac

Simti ca partenerul de viata face tot posibilul sa te ajute sa te simti mai bine si acest lucru te relaxeaza, pentru ultimul lucru de care aveai nevoie era sa se indeparteze de tine. Esti mai linistit de cand realizezi asta.

Leu

Faci ceva ce iti va scoate in evidenta calitatile. Cei din jur vor aprecia asta, insa nu te astepta sa iti spuna ceea ce cred. Intr-un fel este bine pentru ca te vor ambitiona.

Fecioara

Treci printr-o perioada agitata si nu iti gasesti locul deloc. Simti nevoia ca cineva sa iti spuna cateva cuvinte ce iti vor aduce stabilitatea morala. Aveai impresia ca esti pe marginea prapastiei, insa acum te linistesti.

Balanta

Ai impresia ca toata lumea arunca sageti veninoase catre tine. Este doar o parere gresita. Ai facut ceva nepotrivit si acum suporti consecintele. Problema este ca te simti nedreptatit, desi ceea ce se intampla este normal.

Scorpion

Dumineata o sa afli ca ai mult mai multe de facut decat stiai. Te nemultumeste asta, insa seara o sa ai parte de o mare satisfactie si o sa vezi ca a meritat efortul.

Sagetator

Te vor acapara informatiile venite din mai multe parti. Toata lumea vrea sa iti spuna ceea ce stie si deja simti ca este mult prea mult pentru tine. In plus, nu intelegi de ce te-au ales pe tine ca persoana careia sa i se destainuie.

Capricorn

Nu te lasa indus in eroare de o informatie gresita. Il cunosti pe cel care te anunta de acest lucru si stii ca nu este de incredere, asa ca nu te lasa atras in capcana.

Varsator

Daca urmeaza sa pleci undeva, amana cateva ore pentru ca luni dimineata astrele nu sunt favorabile unei deplasari. Ar fi bine sa pornesti la drum dupa-amiaza.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic