Horoscop: 19 martie 2013

Marti, 19 Martie 2013, ora 07:02
3221 citiri
Horoscop: 19 martie 2013
Foto: Ziare.com

Pesti

Ai o multime de treaba astazi si intri in panica atunci cand esti anuntat ca urmeaza sa iei parte la o sedinta. Pana la urma vei primi ajutorul unui coleg si o sa duci la bun sfarsit totul.

Berbec

O sa fii dezamagit de cineva. Te asteptai sa faca ceva, insa acesta nu ofera aceasi importanta ca si tine proiectului in lucru. Din cauza sa, o sa ramai in urma. Te gandesti serios sa renunti la colaborarea cu el.

Taur

A doua zi a saptamanii iti aduce o veste buna pe plan profesional. Este posibil sa fie o avansare sau primesti unda verde pentru a pune in practica ceva ce iti doresti de mult timp.

Gemeni

Va fi o zi reusita. Dimineata o incepi bine la munca, dupa-amiaza va fi una deosebita datorita a ceva ce are legatura cu viitorul tau la job, iar seara o inchei in compania unor oameni dragi.

Rac

Nu esti intr-o forma excelenta. Daca poti, amana ceea ce trebuia sa faci seara. Te simti epuizat. Este posibil sa racesti. Ti-ar prinde bine o cana de ceai savurata in linistea caminului ta.

Leu

Esti la un pas de o mare reusita profesionala. Ai depus mult efort pentru asta si esti hotarat sa mergi pana la cap, chiar daca o sa ajungi acasa epuizat.

Fecioara

Ai convingerea ca ai luat-o pe un drum bun si nu accepti nicio opinie diferita. Asteapta-te la cateva discutii aprinse astazi.

Balanta

Nu te grabi sa accepti propunerea primita de la un amic. Este vorba despre o posibila afacere pe care o puteti incepe impreuna. Ai grija la detalii.

Scorpion

Nu accepti ca cineva din jurul tau sa iti preia locul de lider si scoti ghearele. O sa il pui la locul sau inainte sa stie ce a patit. O sa fii foarte mandru de tine.

Sagetator

Multe emotii. Astazi urmeaza sa afli ceva ce iti bantuie gandurile de cateva luni. Va fi o veste buna, iar pe seara o sa iesi in oras sa sarbatoresti asta.

Capricorn

Asteapta-te la vizite astazi. Cateva rude vin in oras si esti vizitat. Comporta-te ca o gazda buna si nu lasa sa se vada faptul ca ai fost deranjat.

Varsator

Iti place confortul locuintei tale, insa astazi esti nevoit sa renunti la asta si sa mergi undeva. O sa faci ceva pentru un prieten, asa ca merita sacrificiul.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic martie 2013 , #horoscop zilnic