Horoscop: 19 martie 2014

Miercuri, 19 Martie 2014, ora 07:01
3514 citiri
Horoscop: 19 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Astrele te influenteaza pe toate planurile astazi. Seara o sa te enervezi din cauza unei rude. Trebuie sa iti tii nervii in frau, altfel va iesi o cearta destul de serioasa.

Berbec

Te implici intr-o activitate intelectuala care te va solicita la maximum. Mercur te va ajuta, insa o sa fii epuizat. Ar fi o idee buna sa merge undeva sa te relaxezi. Chiar si o plimbare in parc va fi buna.

Taur

In urma unei discutii cu o persoana mai in varsta incepi sa apreciezi mai mult micile placeri ale vietii. De asemenea, faci tot ce poti pentru a petrece mai mult timp cu partenerul de viata.

Gemeni

Greseala pe care o sa o faci in urmatoarele ore are loc din neatentie si din graba. Te-ar putea costa destul de scump acest gest necugetat.

Rac

Lipsa timpului liber te aduce in situatia de a cere cuiva ajutorul pentru a termina tot ceea ce ai in lucru. Nu iti face placere, dar esti nevoit.

Leu

Este o zi extrem de aglomerata, pentru ca ai multe pe lista. Partea buna este ca vei fi extrem de satisfacut de rezultat. O sa fii laudat.

Fecioara

Fa-ti curaj si spune ceea ce simti. Daca o sa tii in tine toate aceste ganduri, o sa te chinui inutil si la un moment dat o sa izbucnesti.

Balanta

Marte isi exercita puterea asupra ta. Iti va influenta viata sentimentala, mai ales comportamentul fata de sot/sotie. Stai fara grija, pentru ca va fi intr-un sens bun. Bineinteles ca cel mai fericit va fi cel de langa tine.

Scorpion

Ai un as in maneca, insa nu trebuie sa il folosesti inutil. Inainte de a spune ceva analizeaza foarte bine situatia. Altfel, vei rata o sansa importanta.

Sagetator

Iti schimbi starea de la o ora la alta. Dimineata esti zambitor si foarte bine dispus, iar la amiaza o sa te simti extrem de obosit. Seara, revii la sentimente mai bune.

Capricorn

Popularitatea in randul prietenilor creste astazi. O sa primesti o multime de telefoane si de vei simti cel mai important din cercul de cunoscuti.

Varsator

Vei fi felicitat. Incep sa se arate rezultatele muncii de acum cateva luni. Asteptai acest lucru de ceva timp. Totusi, nu depasi limita si nu te lauda singur.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 19 martie, #horoscop zilnic 2014, #horoscop zilnic martie , #horoscop zilnic