Horoscop: 19 martie 2015

Joi, 19 Martie 2015, ora 07:07
3893 citiri
Horoscop: 19 martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Amana planurile facute pentru astazi, pentru ca trebuie sa te ocupi de ceva urgent. Nu este ceva care sa te sperie, ba din contra, ceva ce iti doreai sa se intample mai repede.

Berbec

Primesti niste bani cu ajutorul carora o sa astupi niste gauri. Acum te poti relaxa, pentru ca o sa achiti niste facturi care te ingrijorau.

Taur

Azi ai o sedinta si va fi una foarte reusita. Te intelegi foarte bine cu oamenii din jur si reusesti sa pui la punct multe dintre subiectele de pe lista.

Gemeni

Te ingrijoreaza faptul ca o ruda sau un prieten nu vrea sa spuna ce i se intampla, desi este foarte abatut si ingrijorat in ultima vreme. Nu renunti pana cand nu il faci sa fie sincer.

Rac

Fii cu ochii in patru daca lucrezi cu cifre. O simpla virgula iti poate cauza probleme. Ai grija la ceea ce faci si daca nu te descurci cere ajutorul cuiva.

Leu

Incepi sa culegi roadele muncii din ultima vreme. Te-ai concentrat foarte mult si ai depus efort marit pentru a te asigura ca totul o sa iasa asa cum vrei tu.

Fecioara

Treci printr-o criza familiala si ai impresia ca nimeni nu intelege ceea ce simti. Fii sincer si doar asa o sa treci cu bine peste acest hop.

Balanta

Din punct de vedere sentimental, incepi sa simti o imbunatatire. Incepi sa fii pe aceeasi lungime de unda cu partenerul de viata, iar nativii singuri ies mai des la intalnire.

Scorpion

Ai facut niste economii si acum vrei sa consumi banii adunati. Vrei sa te rasfeti si te indrepti direct catre magazinul preferat de unde alegi tot ce doresti.

Sagetator

Porti discutii serioase cu confidentii tai. Ai un mic secret pe care il marturisesti si ai emotii, pentru ca nu esti sigur daca apropiatii tai vor intelege de ce nu ai spus nimic pana acum.

Capricorn

Conjuctura astrala favorizeaza partea financiara, dar nu in privinta locului de munca, ci a unor activitati pe care le faci in particular.

Varsator

Nu refuza invitatiile in oras doar pentru ca ai impresia ca nu iti sta bine parul. Socializeaza mai mult si o sa vezi ca viata se va imbunatati pe toate planurile.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop zilnic, #horoscop 19 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic