Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop 19 octombrie 2010

Marti, 19 Octombrie 2010, ora 07:32
2843 citiri
Horoscop 19 octombrie 2010

Balanta

Astazi este o zi perfecta pentru cumparaturi, insa nu neaparat cele de placere, ci trebuie sa achizitionezi mai multe produse de ingrijire a casei. Nu prea iti face placere acest lucru, insa si asta face parte din viata, asa ca trebuie sa o faci. Partea frumoasa este ca o sa iti poti satisface o pofta si o sa ajungi acasa multumit de ceea ce ai realizat. Nu uita ca inainte de cumparaturi trebuie sa predai un proiect, asa ca ar fi bine sa te concentrezi si asupra acestui lucru.

Scorpion

O sa ai parte de multe discutii la locul de munca, unele chiar insuportabile. Cel mai bine ar fi sa gasesti o solutie sa te detasezi de acestea si sa incerci sa iti vezi de treaba ta. Spre seara lucrurile se vor schimba total, iar partenerul de viata te va surprinde intr-un mod placut.

Sagetator

Ai tot ras de o situatie creata in viata personala, insa acum trebuie sa iei lucrurile in serios si sa incerci sa ii faci fata. Tot astazi o sa ai parte de o surpriza din partea prietenilor.

Capricorn

Astazi ai chef de plimbare, asa ca inca de dimineata te pui pe dat telefoane si pe stabilit intalniri, in asa fel incat la terminarea programului de lucru sa mergi direct la distractie.

Varsator

Nu mai pierde vremea facand lucruri lipsite de importanta si mai bine te-ai concentra asupra unui proiect care iti poate aduce o promovare la locul de munca. Relatia personala avanseaza foarte repede si acest lucru iti ofera o stabilitate din punct de vedere sentimental.

Pesti

Ai aflat ca trebuie sa faci un drum si numai la asta iti sta gandul. Chiar daca in jurul tau se vor discuta lucruri importante, tu nu te poti gandi decat la ceea ce urmeaza sa faci. Spre seara o sa primesti o confirmare legata de o actiune de la locul de munca.

Berbec

Esti foarte agitat si in cazul in care o sa continui in acest fel, o sa ai probleme pentru ca nu te poti concentra asupra a ceea ce ai de facut. Din fericire, o persoana din anturajul tau este mai constiincioasa si te va trage de maneca atunci cand vei gresi, facandu-te sa realizezi ce trebuie sa faci.

Taur

Te simti foarte bine cand ii ajuti pe cei din jur, insa te superi si suferi atunci cand nu se intampla la fel cand intinzi mana cuiva. Cel mai bine ar fi ca data viitoare sa incerci sa ai incredere doar in familia ta si sa nu iti mai dai sufletul pentru oricine. Daca pe partea sentimentala o sa ai parte de o dezamagire, lucrurile stau cu totul altfel cand vine vorba de viata profesionala.

Gemeni

Dupa cateva saptamani de agitatie din punct de vedere personal, lucrurile incep sa se aseze in favoarea ta. Ba mai mult, in seara asta o sa iesi in oras cu partenerul de viata si o sa petreceti cateva ore foarte frumoase.

Rac

Ai foarte multa treaba si incerci sa rezolvi cat de multe poti intr-un timp foarte scurt, insa nu prea poti sa te concentrezi din cauza agitatiei din jurul tau. Spre amiaza vei reusi sa te mai linistesti si sa duci la bun sfarsit treburile.

Leu

Nu ar strica sa incerci sa termini cat mai repede ce ai de facut si apoi sa profiti de orele ramase pentru a te relaxa. Cineva apropiat iti pregateste o surpriza si, dupa ce afli ca urmeaza sa primesti ceva, nu te mai poti concentra pe altceva.

Fecioara

Ai tot amanat un proiect important si acum te-ai trezit ca nu mai ai timp si se apropie sedinta in care trebuie il prezinti. Pai ce mai stai? Apuca-te de treaba, pentru ca altfel o sa ai probleme mari.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic