Horoscop: 19 septembrie 2017

Marti, 19 Septembrie 2017, ora 07:12
6683 citiri
Horoscop: 19 septembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Fecioara

Iti dai seama cat de multe poti face cu o suma destul de mica. Descoperi locuri interesante si iti inviti prietenii la o mica iesire pentru a va distra.

Balanta

Esti capabil sa faci absolut tot ceea ce ti-ai propus, pentru ca astrele, in special Pluto, iti ofera o putere extraordinara. Distreaza-te mai mult.

Scorpion

In ultimele zile, ai alergat prin oras dupa niste acte, dar acum a venit si momentul odihnei, chiar daca este o saptamana de lucru.

Sagetator

Ai parte de o mica dezamagire, dar care pentru tine pare o adevarata tragedie. Este o perioada in care suferi putin de sindromul persecutiei.

Capricorn

Iei o decizie de viitor. Aceasta se va dovedi a fi cea mai buna decizie pe care ai luat-o in ultima vreme. Trebuie sa fii calm si sa vezi lucrurile in perspectiva.

Varsator

Eviti problemele eschivandu-te de la o sarcina care nu iti place. Rogi pe cineva sa faca treaba in locul tau. Neptun te face sa visezi cu ochii deschisi.

Pesti

Alergi in stanga si in dreapta pentru a rezolva ceva ce te-a rugat un prieten. Conjunctura astrala te pune intr-o lumina favorabila in comparatie cu unii dintre colegii tai.

Berbec

Lasi sa iasa la suprafata un talent pe care l-ai tinut ascuns. Iti era teama ca cei din jur sa nu fie duri cu tine. Acum, esti foarte impresionat de reactiile pozitive.

Taur

Trebuie sa ai grija de cineva din familie care are nevoie de sprijinul tau. Nu il forta si nici nu ii cere socoteala pentru nimic. Uneori linistea este cel mai bun tratament pentru orice.

Gemeni

Este foarte multa tensiune in aer. Trebuie sa faci ceva relaxant, ceva care iti ofera o stare de bine. Poti sa citesti o carte buna sau sa mergi intr-un loc drag.

Rac

Este o perioada buna din punct de vedere financiar. Iti permiti sa faci niste lucruri pe care ti le doreai. Rasfata-te. Ai incredere intr-un prieten care iti face o propunere interesanta.

Leu

Daca ai o veste buna, nu o spune tuturor de acum. Mai asteapta putin timp. Urmeaza o perioada cu multe activitati, unele mai placute, altele mai putin, dar care iti vor face bine.

Citeste si Horoscopul lunii septembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 18 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic