Horoscop: 2 aprilie 2013

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 07:02
3776 citiri
Horoscop: 2 aprilie 2013
Foto: Ziare.com

Berbec

Problemele financiare incep sa se rezolve. Datorita acestui lucru poti achizitiona ceva ce iti doreai de un timp indelungat. Iti satisfaci un moft.

Taur

Sunt sanse sa primesti mana libera pentru a demara un proiect foarte ambitios. Intentionezi sa impresionezi si sa demonstrezi ca poti mai mult decat cred ceilalti.

Gemeni

Intri intr-un conflict fara sa vrei si dupa ce te pui la curent cu toate datele te decizi de ce parte a baricadei te pozitionezi. Si pentru ca uneori vrei sa fii diferit, acum incepi sa inoti impotriva curentului.

Rac

Realizezi ceva notabil in drumul tau profesional si diseara iesi in oras ca sa sarbatoresti. Va fi o seara petrecuta in compania celor mai dragi oameni.

Leu

La inceputul lunii aprilie, implicit azi, cresc sansele unor noi colaborari. Primesti o propunere ce trebuie analizata serios, pentru ca ti-ar putea creste venitul lunar.

Fecioara

Ti-ai setat cateva obiective pe care vrei sa le indeplinesti inainte de termene limita, chiar daca asta inseamna ca va trebui sa iti sacrifici viata sentimentala pentru o vreme. Ai grija cum iti anunti partenerul de viata.

Balanta

Ceva ce ai lasat neterminat revine in actualitate si iti da batai de cap. Va trebui sa dai dovada de mai multa seriozitate, pentru ca de data aceasta nu te mai scapa niciun coleg.

Scorpion

Daca trebuie sa semnezi vreun contract, fii cu bagare de seama. Fiecare detaliu ce pare mic si nesemnificativ poate sa devina cel mai important.

Sagetator

Esti foarte impulsiv si spui tot ceea ce iti trece prin gand. Uneori te costa acest lucru, insa acum te face sa te impui acolo unde este cazul.

Capricorn

Va fi mare agitatie in jurul tau la locul de munca. Va avea loc o sedinta in cadrul careia seful va face cateva anunturi importante. Unul te va viza direct.

Varsator

Partenerul de viata trece printr-o perioada tensionata si trebuie sa ii fii alaturi. Cand tu ai trait ceva asememanator, el/ea a ramas langa tine ajutandu-te cum a putut mai bine.

Pesti

Focalizeaza-ti atentia asupra a ceea ce conteaza cu adevarat. Nu iti pierde timpul cu activitati inutile, care iti consuma energia.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic aprilie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic