Horoscop zilnic. Luni, 2 august

Luni, 02 August 2021, ora 07:02
5903 citiri
Horoscop zilnic. Luni, 2 august
Horoscop zilnic FOTO Arhivă Ziare.com

Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani, sau job, în horoscopul zilnic.

Berbec: Șansele de a avea o realizare solidă sunt mari, și ar fi păcât să nu le fructifici. Nu te implică în discuții în contradictoriu cu cei de la serviciu, și toate vor evolua cât se poate de bine. O investiție făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. În cazul în care doreșți să obți o aprobare, fii foarte atent cum pui problema!

Taur: În gospodărie ai putea finaliza o activitate demarată cu mai mult timp în urmă. Șansă îți va surâde în cazul în care doreșți să îți pui în practică un proiect mai vechi. Colaborările te vor avantaja în această perioada, iar ofertele vor fi oarecum surprinzătoare. Situația ta financiară este destul de complicată, în sensul că sumele ce ți se cuvin îți parvin cu oarecare întârziere.

Gemeni: Relația cu colegii se îmbunătățește văzând cu ochii. Situația financiară nu-ți mai creează probleme, dar în ceea ce privește viitorul apropiat, ar fi bine să nu te implici în investiții riscante. Activitățile de divertisment te vor ajută să depășeșți stresul cotidian. Activitățile intelectuale îți vor da posibilitatea de a-ți pune în valoare inteligență și inspirația.

Rac: Situația profesională este bună și, dacă până acum nu ți s-a oferit o ocazie de a arată ce poți, n-ar fi exclus că această să se ivească acum. Șefii sau alte persoane cu funcție îți vor aprecia inițiativele, dar nu ar fi rău să te manfesti cu mai multă precauție în față acestora. Starea ta psihică este destul de bună și te susține în tot ce doreșți să întreprinzi.

Leu: Se va ivi o bună ocazie să finalizezi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru îți va îmbunătăți starea de spirit, mai ales că ai făcut o investiție importantă de timp și nervi. N-ar fi rău să acorzi mai multă atenție modului în care doreșți să cheltuieșți banii. Este posibil că situația ta financiară să se îmbunătățească datorită implicării tale într-o activitate extraprofesionala.

Fecioara: La serviciu vei avea o mică surpriză în sensul că unele lucrări pe care le-ai considerat rezolvate se vor dovedi a nu fi întru-totul și va trebui să revii asupra lor. Oricum, vei avea parte de o zi în care se vor ivi tot felul de situații care te vor ține cu sufletul la gură. Evita să te implici în speculații financiare, deoarece este posibil să ai parte de o surpriză mai puțîn plăcută.

Balanță: Obstacolele care-ți vor stă în cale vor putea fi depășite fără probleme. În ceea ce privește câștigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar și cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesionala ar putea deveni rentabilă. Relația cu prietenii evoluează ceva mai bine. Se pare că vei avea de făcut o mulțime de drumuri pentru a-ți rezolva problemele curente, ceea ce te va obosi.

Scorpion: Situația financiară te va interesa în mod special în această perioada. Dialogul cu partenerul de suflet te-ar putea ajută să pui lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primeșți o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Interesul tău pentru chestiunile legate de familie este mai accentuat în această perioada. Atenție la discuțiile în contradictoriu.

Săgetător: Traversezi o perioada în care este indicat să nu te implici în activități care vizează o realizare imediată. La serviciu ți se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că șefii îți apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arată răutăcioși, nu vor fi dispuși să coopereze. Cheltuielile vor fi destul de mari și ar fi bine să nu exagerezi în această direcție.

Capricorn: Te concentrezi destul de greu, așa că ceea ce vei avea de făcut îți va lua mai mult timp că de obicei. Pe cât posibil evita să dai curs impulsivității de moment, deoarece ai putea avea neplăceri în ceea ce privește comunicarea cu cei din jur. Energia fizică nu îți lipsește, dar îți este greu să ți-o canalizezi spre un scop concret. Activitățile recreative te vor ajută să te mai relaxezi.

Vărsător: Popularitatea ta este la limita superioară, așa că poți miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a-ți largi cercul de prieteni. Traversezi o perioada în care ceea ce demarezi, chiar dacă nu pare foarte important, te va urmări mult în viitor. Un prieten sau chiar una din rudele tale apropiate ți-ar putea aduce la cunoștință o mică realizare.

Peșți: Unele cheltuieli neprevăzute ți-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar sunt șanse mari că în scurt timp să reușeșți să-ți echilibrezi balanță de venituri și cheltuieli. Relația cu familia se va îmbunătăți căci o rudă apropiată îți va anunță că a finalizat o activitate începută de mai mult timp. N-ar fi exclus nici că partenerul de viață să îți aducă la cunoștință o realizare.

#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic