Horoscop: 2 februarie 2018

Vineri, 02 Februarie 2018, ora 06:52
7944 citiri
Horoscop: 2 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Te intinzi putin peste buget cand mergi prin magazine, dar ai de unde taia, asa ca nu iti faci probleme. Astazi este doar despre tine si despre a te rasfata.

Pesti

Discuti cu cineva mai mult decat de obicei si te fascineaza ceea ce stie sa faca. Consideri ca poti invata de la acest om si vrei sa il pastrezi aproape. Revizuieste-ti planurile pentru weekend, pentru ca se vor schimba.

Berbec

Nu lasa usa deschisa pentru un conflict cu o ruda. Nu reusiti sa fiti pe aceeasi lungime de unda, dar nu rezolvi nimic daca te vei incapatana. Lasa de la tine pentru a putea trece mai departe.

Taur

Planifici de acum ceva legat de o vacanta. Eviti niste intrebari la care nu vrei sa raspunzi, dar doar amani un moment ce va avea loc pana la urma. Stabilesteti un obiectiv real pentru a nu ajune sa fii dezamagit.

Gemeni

Va fi o ultima zi lucratoare plina de evenimente care te vor incanta. Incepi ziua intalnindu-te cu o persoana pe care o vei descoperi altfel fata de cum o stiai pana acum. Vei fi pregatit 100% pentru ceea urmeaza inspre seara.

Rac

Ai o multime de idei si chiar ar fi indicat sa le notezi pentru a nu uita niciun detalii. Multe dintre ele vor deveni proiecte importante pentru tine. Seara o vei petrece inconjurat de prieteni intr-un loc in care mereu te incarci cu energie.

Leu

Nu te supraincarca astazi. Afli multe lucruri noi si ti se intampla multe chestii pe care nu le-ai mai trait. Ia-le pe rand, pentru a nu te bloca intr-un punct necunoscut. Acorda-ti timpul necesar pentru fiecare in parte.

Fecioara

Iti vei extinde orizonturile catre un domeniu nou. O calatorie pe care o planuiesti te va surprinde. E un drum pe care trebuia sa pasesti de mai multa vreme.

Balanta

Comunica mai mult cu partenerul sau cu cel pe care il vrei alaturi. Pastrand in tine ceea ce simti sau ce te nemultumeste nu vei ajunge intr-un punct care sa te avantajeze.

Scorpion

Evita oamenii care au o dispozitie proasta, pentru ca tu te simti foarte bine si nimic nu trebuie sa iti stirbeasca din fericire. Seara vei simti o usurare, dupa ce vei discuta cu cineva despre ceva ce te apasa.

Sagetator

Planifici niste achizitii si lista se mareste de la minut la minut. La sfarsit, mai uita-te o data, sigur vei taia cate ceva, pentru a nu risca sa ramai fara finante din prima saptamana a lunii.

Capricorn

Finalizezi un proiect complex care ti-a tocat timp si nervi. Si pe plan personal inchei un capitol. Si poate chiar vei avea si motive de sarbatorit ceva.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 2 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic