Horoscop: 2 ianuarie 2012

Luni, 02 Ianuarie 2012, ora 08:08
2407 citiri
Horoscop: 2 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Ziele trecute te-ai crezut leu, nu prea ai avut grija de tine, asa ca o raceala pandeste dupa colt. Intampin-o cum se cuvine, cu o aspirina, si fa-ti de lucru in plapuma, eventual cu o carte in mana. In scurt timp s-ar putea chiar sa-ti placa.

Varsator

Partenerul de viata te suprinde cu un cadou, insa e posbil ca acesta sa presupuna, din partea ta, un angajament. Vezi daca iti permiti sa-l accepti cu zambetul pe buze, pentru ca e vorba de un angajament pe termen lung.

Pesti

Deja ai intrat in rutina si simti ca totul s-a intamplat prea rapid. Astepti sfarsitul de saptamana ca pe ziua de salariu. Care, apropo, pare din ce in ce mai departe.

Berbec

Azi esti foarte interesat de tehnica, fie ca vrei sa-ti achizitionezi un gadget, fie ca ajuti pe cineva sa rezolve probleme de acest ordin. Oricum ar fi, e vorba de o misiune indeplinta.

Taur

Vei petrece ziua in mijlocul familiei, ceea ce te va bucura mult, mai ales daca in ultimele zile nu i-ai fost alaturi. Vei fi rasfatat, iubit, laudat si te vei bucura alaturi de ea de niste vesti care va privesc pe toti.

Gemeni

Ai un chef nebun de cumparaturi, indiferent de natura lor. Haine, pantofi, de-ale gurii, obiecte de arta chiar. Daca iti da mana, vei petrece o zi reusita, daca nu, s-ar putea sa ai ceva regrete la finele zilei.

Rac

Deja nu mai ai nicio scuza pentru starea de letargie in care te zbati. Iesi din plapuma, fa inviorarea si arunca un ochi pe agenda, chiar daca inca esti liber. Fa-ti de lucru in casa, ca maine sa poti infrunta cum se cuvine o zi cu multe provocari.

Leu

Iti vine sa razi fara motiv, parca si copacii iti zambesc azi. Nimic nu pare sa te atinga, totul iti merge struna. Nu esti distrat, dai dovada de eficienta chiar daca debordezi de veselie. Cei din jur iti cauta prezenta azi si pe buna dreptate.

Fecioara

Desi ai muncit mult in ultima perioada, rezultatele se vad. Vei trece cu brio peste o sedinta importanta, de care depindea, in parte, viitorul tau profesional.

Balanta

Te gandesti sa te apuci de un curs, vrei sa obtii inca o diploma care sa te ajute sa te vinzi mai scump pe piata muncii. Ai grija, insa, ca toate actele institutiei pe care vrei sa o urmezi sa fie in regula.

Scorpion

Azi nu te mai saturi de plimbari. Si in parc, si in piata, ba chiar iti vine sa iei cafenelele la rand. Apeleaza, insa, si la simtul practic. Daca tot te plimbi, ai putea macar sa faci si niste plati.

Sagetator

Copilul din tine renaste azi, asa ca ca esti pus pe sotii. Descoperi ceva nostim in tot ce te inconjoara si ii suprinzi placut pe cei din jur, mai ales daca e vorba de copii. Merita sa cazi mai des in mintea lor.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zodii 2 ianuarie , #horoscop zilnic