Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 2 ianuarie 2014

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 07:22
2390 citiri
Horoscop: 2 ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Planeta iubirii te influenteaza foarte mult astazi si faci ceva deosebit pentru partenerul de viata. Acesta stie ce simti pentru el, dar tu vrei sa faci si mai mult. Va fi ceva inedit.

Varsator

Pierzi notiunea timpului cand stai de vorba cu o persoana draga. Descoperi ca aveti multe lucruri in comun si faceti de acum planuri pentru urmatoarea intalnire.

Pesti

Esti foarte serios si nu gusti nicio gluma astazi. Nu te simti prea bine din cauza ca ai exagerat cu alimentele in ultima perioada. Fa mai multa miscare.

Berbec

Accepta invitatia unui prieten care vrea sa te duca intr-un loc special. Amicul tau te cunoaste foarte bine si stie ce trebuie sa faca ca sa ai parte de cateva momente speciale.

Taur

Faci calcule si iti dai seama ca iti raman cativa banuti pe care poti sa ii consumi dupa bunul plac. De sarbatori ai avut grija ca celor dragi sa nu le lipseasca nimic. Acum a venit randul tau.

Gemeni

Iti place sa risti cateodata si acum faci exact acest lucru. Din fericire pentru tine o sa iesi castigator acum. Totusi, data viitoare gandeste-te mai mult inainte sa faci un asemenea pas.

Rac

Esti pus intr-o situatie cel putin ciudata. Trebuie sa ajungi neaparat undeva, insa mai multi prieteni au venit intr-o vizita neanuntata. Nu ai cum sa pleci si sa ii lasi in casa, dar nici nu poti sa lipsesti de la evenimentul programat. Partenerul de viata va gasi o solutie pentru a rezolva totul.

Leu

Casa dragostei este cea favorizata astazi. Lasi orice altceva deoparte si stai o mare parte din zi cu cel drag. Simteati nevoia de cateva momente doar pentru voi doi.

Fecioara

Ii ceri unui apropiat sa te ajute cu o problema ce tine de familie. Acesta va fi foarte bucuros, pentru ca apelezi la ajutorul sau. Se simtea dator fata de tine si acum scapa de aceasta senzatie.

Balanta

Abia a inceput acest an, iar tu te gandesti la ce o sa faci la urmatoarea petrecere pentru Anul Nou. Nu crezi ca este cam devreme? Ocupa-te de ceva care este cu adevarat important.

Scorpion

Faci totul pe fuga astazi, deoarece pe seara trebuie sa onorezi o invitatie in oras. De multe saptamani ai tot amanat aceasta intalnire si deja persoana respectiva a asteptat cam mult.

Sagetator

Stai departe de magazine astazi. Chiar daca tocmai s-a terminat perioada cumparaturilor tu esti pus pe cheltuit. Acest lucru iti va aduce o mare gaura in buget.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 2 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic