Horoscop: 2 iulie 2013

Marti, 02 Iulie 2013, ora 07:00
2338 citiri
Horoscop: 2 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Sunt cateva persoane dubioase in preajma ta. Nu discuta nimic important in prezenta lor, mai ales daca este vorba despre o propunere pentru locul de munca, deoarece iti pot fura ideea.

Leu

Afli ceva ce iti poate aduce un mare avantaj in cursa in care te afli. Ai un mare as in maneca. Fii foarte atent la modul in care il folosesti.

Fecioara

Cineva are mare incredere in tine si iti spune un secret. Nu il/o dezamagi, oricat de mult ai vrea sa impartasesti cu cineva acest lucru.

Balanta

Esti foarte popular in randul persoanelor de sex opus. De ceva vreme ti-ai impus o schimbare de atitudine, ai mai multa incredere in tine si acest lucru se observa in tot ceea ce faci.

Scorpion

Te implici in ceva ce nu te caracterizeaza. Ai spus cuiva ca simti nevoia de ceva nou, iar prietenii au reactionat imediat.

Sagetator

Te implici in activitati care te vor distra foarte mult. Nu banuiai ca ceva ce parea banal la inceput poate fi chiar atat de amuzant.

Capricorn

Ii impresionezi pe toti astazi cu aparitia ta. Faci o schimbare de look ce nu va trece neobservata. Ba mai mult, iti va aduce o multime de complimente.

Varsator

Ai tacut foarte mult timp si consideri ca este momentul sa iti expui punctul de vedere cu privire la ceva ce tine de locul de munca. Unii colegi vor fi socati de reactia ta.

Pesti

Ai parte de o surpriza mai putin placuta. Responsabila este o ruda a partenerului de viata. Nu te speria. Este vorba despre o vizita neanuntata.

Berbec

Esti foarte incapatanat si nu vrei sa primesti sfaturi. Consideri ca stii mai bine ca altii ce este bun pentru tine. Uneori, ar fi bine sa iei in seama ce spun altii.

Taur

Nu bagi in seama barfele de la birou, insa una iti atrage atentia. Te intereseaza subiectul si incepi sa faci munca de detectiv.

Gemeni

Doresti sa cumperi ceva pentru casa, dar chiar daca abia ai luat salariul, nu iti permiti. Gandeste-te bine inainte de a te imprumuta. Luna abia a inceput.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic