Horoscop: 2 martie 2017

Joi, 02 Martie 2017, ora 07:30
6434 citiri
Horoscop: 2 martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

O persoana pe care ai ajutat-o acum ceva timp iti multumeste intr-un mod care te lasa fara cuvinte. Recompensa primita - indiferent ca este ceva material sau nu - iti va face o zi minunata.

Berbec

Este o zi excelenta pentru a-ti curata gandurile astazi. Ai nevoie de o pauza pentru a te calma, pentru ca ultima perioada a fost una exagerat de aglomerata si obositoare.

Taur

Unele proiecte dificile se apropie de final si profita de momentele libere care urmeaza. Petrece mai mult timp cu cei dragi din familie. Cooperezi excelent cu persoane cu care vei colabora pe plan profesional.

Gemeni

Ai foarte multa energie oferita de conjuctura astrala. Te simti cum nu ai mai facut-o de multa vreme. Nu este exclus sa primesti niste cadouri.

Rac

Trebuie sa regandesti planul pentru urmatoarele saptamani. Au aparut cateva aspecte pe care nu le-ai luat in considerare si trebuie incluse in proiect.

Leu

Te gandesti de ceva timp sa iti schimbi stilul vestimentar si este o perioada perfecta pentru a innoi garderoba. Totusi, nu te arunca la cheltuieli prea mari, pentru ca o sa ai nevoie de bani inspre sfarsitul lunii.

Fecioara

Ai o sete de cunoastere de nedescris si vrei sa faci niste cursuri. O sa faci cercetari amanuntite inainte de a le incepe.

Balanta

Conjuctura astrala favorizeaza relatiile personale, mai ales cea cu partenerul de viata. Gasiti solutia pentru un conflict legat de casa. Pe de alta parte, la birou va fi una dintre cele mai bune zile din ultimele luni.

Scorpion

Simti ca cineva iti ingradeste libertatea de exprimare. Rebel din fire, nu te conformezi si organizezi o mica revolutie in cercul tau de cunostinte. Doar pentru ca ideile tale nu se potrivesc cu ale celorlalti nu trebuie sa cedezi.

Sagetator

Totul decurge conform planurilor si incepi sa crezi ca ideea despre ceea ce faci acum a fost una geniala. Pe de alta parte, incepi sa cauti o cale catre implinirea spirituala si vei lucra din greu la asta.

Capricorn

Nu esti genul de persoana care sa se dea peste cap pentru a face ceva ii place si tocmai de aceea pui bazele pentru ceva ce te va implini. Acasa, imparti responsabilitatile cu partenerul de viata.

Varsator

Ceva trebuie schimbat urgent, pentru ca rutina zilnica te face sa fii lipsit de energie. Nu trebuie neaparat sa iti schimbi locul de munca sau chiar partenerul de viata, ci doar sa iti gasesti linistea.

Citeste si Horoscopul lunii martie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#horoscop 2 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic