Horoscop: 20 august

Joi, 20 August 2015, ora 07:36
3358 citiri
Horoscop: 20 august
Foto: Ziare.com

Leu

Faci un pas important pentru tine si partenerul de viata sau familie. De multa vreme discutati despre acest aspect, dar nu ati avut cand sa va ganditi serios.

Fecioara

Nu o sa regreti ceea ce faci astazi, chiar daca ai avut unele semne de intrebare. Esti foarte grabit si pe fuga, iar prietenii iti atrag atentia ca nu mai ai timp de ei.

Balanta

Se pare ca ai luat un supliment alimentar, pentru ca ai mai multa energie ca oricand si esti dispus sa iei parte la activitati de care pana acum te fereai.

Scorpion

Ai nevoie de mai multa liniste in viata ta, iar Soarele se asigura ca in perioada urmatoare o sa te relaxezi. Incearca sa tii cont de planuri si sa nu lasi pe nimeni sa intervina.

Sagetator

Tupeul unei persoane te face sa reactionezi vehement. Consideri ca acuzatiile sale sunt nefondate si clarifici rapid lucrurile, astfel incat toata lumea sa fie lamurita.

Capricorn

Rezerva-ti timpul pentru copii sau membrii tineri ai familiei. Acestia vor sa petreaca mai multa vreme cu tine si te roaga sa lasi munca pe locul secund.

Varsator

Interventia cuiva te ajuta sa termini lucrurile mult mai repede decat ai fi crezut si sa iti ramana vreme si pentru alte activitati distractive. O plimbare in aer liber este in topul alegerilor tale.

Pesti

Te concnetrezi foarte bine la ceea ce ai de facut si termini si cateva sarcini care ramasesera nefinalizate. Seara o sa iesi in oras cu mai multi prieteni.

Berbec

Analizeaza foarte atent bugetul si nu te arunca la cheltuieli pe care nu ti le permiti. Nu este un moment bun sa faci datorii, mai ales daca nu ai plecat inca in concediu.

Taur

Sarcinile zilnice te plictisesc foarte mult si simti nevoia unei schimbari. Cel drag iti ofera solutia salvatoare si o sa te distrezi foarte bine, chiar mai bine decat daca ai fi facut ceea ce intentonai dimineata.

Gemeni

O mica greseala comisa acum ceva vreme se intoarce impotriva ta si trebuie sa dai socoteala. Dupa cateva ore de emotii, o sa fii fericit ca nu trebuie sa platesti penalizari.

Rac

Soarele si Luna fac echipa pentru ca ziua ta sa fie una perfecta, iar seara chiar mai mult, daca se poate. Vei fi foarte fericit datorita unei vesti ce are legatura cu viata profesionala.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 20 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic