Horoscop: 20 decembrie 2010

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 10:26
2795 citiri
Horoscop: 20 decembrie 2010
Foto: Ziare.com

Sagetator

Ai inceput saptamana bine si astazi va fi una dintre cele mai bune zile din aceasta luna. Ai parte de multa liniste, dar si de surprize la locul de munca. Chiar si acasa lucrurile merg bine.

Capricorn

Ai avut o problema cu o persoana din familia partenerului de viata, insa acestea s-au rezolvat si acum poti sa iti vezi linistit de treaba. Spre seara o sa ai de facut un drum pentru a rezolva o problema de familie.

Varsator

Nu uita ca azi ai de predat un proiect important si nu ar fi indicat sa amani momentul. De asemenea, si din punct de vedere personal ai de tinut o promisiune si va trebui sa incerci sa nu o incalci.

Pesti

Ambitia de care dai dovada o sa te ajute astazi la locul de munca, insa trebuie sa ai grija sa nu ii deranjezi pe cei din jur. De asemenea, ar fi indicat ca vorbesti frumos astazi.

Berbec

Uita de griji astazi si incearca sa profiti de cele cateva ore libere si sa petreci mai mult timp cu cei dragi. In cazul in care ai copii, ar fi bine sa mergi cu ei intr-un loc deosebit.

Taur

Nu uita ca ai de rezolvat ceva foarte important si ar fi bine ca de dimineata sa incepi sa te ocupi de acest lucru. Si spre seara vei fi destul de ocupat, asa ca incearca sa nu pierzi vremea prin oras.

Gemeni

Partenerul de viata te-a cam suparat si acum vrei sa ii oferi o lectie si nu il ajuti intr-o problema cam delicata. Ai grija sa nu exagerezi cu atitudinea ta si sa nu ii creezi probleme.

Rac

O sa ai parte de o surpriza la locul de munca si asta iti va oferi forta necesara pentru a duce la bun sfarsit toate proiectele pe care le ai in derulare.

Leu

Viata sentimentala va fi cea importanta astazi, pentru ca partenerul de viata pune la cale o mica surpriza pentru a te face sa te simti mai bine. Acest lucru iti va influenta si viata profesionala.

Fecioara

Va fi o zi buna pentru relatia cu familia, o sa petreci mai mult timp cu ei si impreuna o sa stabiliti cateva planuri pentru viitor. Ai grija la cheltuieli in zilele urmatoare.

Balanta

Un cunoscut iti cere ajutorul. Daca este vorba despre o ruda sau un prieten apropiat, ii sari imediat in ajutor, insa daca este o persoana pe care nu o privesti cu ochi buni, ar fi bine sa stai deoparte.

Scorpion

Urmeaza o perioada de liniste din punct de vedere sentimental si asta te ajuta si la locul de munca, pentru ca te poti concentra mai bine asupra proiectelor importante.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic