Horoscop: 20 decembrie 2017

Miercuri, 20 Decembrie 2017, ora 08:12
7665 citiri
Horoscop: 20 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Evita achizitiile inutile. Ai tendinta de a cheltui foarte mult pe chestiuni de care nu ai cu adevarat nevoie. Chiar daca faci o lista de cumparaturi, mai uita-te o data asupra ei inainte sa pleci de acasa. Sigur o sa tai ceva.

Capricorn

Uita-te mai mult inspre cei dragi. Fii mai atent la nevoile lor. Lasa-te putin pe tine deoparte si gandeste-te la ceea ce vor si ce isi doresc ei. Poti sa descoperi ca sunt cu totul si cu totul altfel fata de cum ii stiai.

Varsator

Daca iti urmezi instinctul, nu iti vei pierde echilibrul emotional. Altfel, risti sa nu mai stii pe ce drum esti si sa te regasesti abia peste mult timp.

Pesti

Vei petrece ziua in preajma unei persoane interesante. Daca esti implicat intr-o relatie, reprima-ti sentimentele, daca nu vrei sa ai probleme. Dar daca esti singur si gata de un nou drum, nu pierde trenul.

Berbec

Reevalueaza-ti atitudinea fata de anumite persoane, pentru ca tinzi sa le tratezi superior. Ai reusit ceva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu lauda de sine. Din fericire, realizezi la timp ca este un comportament gresit.

Taur

Nu vrei sa lasi sa ti se faca dor de cineva drag si ii faci o surpriza. Va ramane fara cuvinte, pentru ca aceste gesturi nu iti sunt specifice.

Gemeni

Consideri ca cineva apropiat s-a schimbat foarte mult si nu mai recunosti persoana respectiva. Inainte de a o judeca, ar fi bine sa incerci sa afli de ce se comporta asa.

Rac

Se anunta o zi plina de bucurie si entuziasm. Apar semne ca un proiect important va avea succes si chiar mai mult decat te-ai fi asteptat. Primesti si un cadou.

Leu

Experimentezi ceva de neuitat. Daca recent ai inceput sa lucrezi la un proiect, in aceste zile se concretizeaza. Ai foarte multa inspiratie. Foloseste-o in mod util.

Fecioara

Primesti niste bani si e o suma cu care ai putea sa faci atat de multe lucruri, incat nu te poti decide. Nu te grabi. Gandeste-te la ceea ce este urgent pe lista de cumparaturi.

Balanta

Nu acorda atentie criticilor, pentru ca la sfarsit de an toti oamenii sunt agitati si au tendinta de a spune ceea ce nu gandesc cu adevarat. Trebuie sa stii ca nu trebuie sa ai asteptari mari de la toti cei pe care ii cunosti.

Scorpion

Astazi nu este un moment bun sa te bazezi pe intuitie, ci mai mult pe calcul si pe experienta vietii. Nici la birou si nici la munca nu actiona pe moment.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
#horoscop 20 decembrie, #horoscop decembrie, #horoscoo 2017 , #horoscop zilnic