Horoscop 20 ianuarie 2015

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 07:00
3918 citiri
Horoscop 20 ianuarie 2015
Foto: Ziare.com

Capricorn

In timp ce oamenii de varsta ta se gandesc la ceva specific acestor ani, tu visezi cu ochii deschisi la o afacere. Notezi pe o hartie totul si chiar incepi sa te interesezi de partea financiara.

Varsator

Nu iti face probleme ca cineva nu iti raspunde la telefon. Nu o face intentionat, ci doar are foarte multe lucruri de facut.

Pesti

Concentreaza-te pe viata de familie si in special pe membrii mai in varsta. Trebuie sa le oferi mai multa atentie in aceste zile. Planifica-ti cateva activitati pe care sa le faci impreuna cu ei.

Berbec

Socializezi foarte mult astazi. Esti foarte energic si dispus sa dai curs unor propuneri pe care pana acum le refuzai fara sa stai sa te gandesti.

Taur

Te aliezi cu un prieten si impreuna vreti sa faceti ceva ce nu va caracterizeaza. Cei care va cunosc vor ramane fara replica in fata realizarii voastre.

Gemeni

Rutina incepe sa isi spuna cuvantul. Vrei ceva nou. Simti nevoia de altceva in viata ta si aceasta dorinta se manifesta chiar si pe linie profesionala.

Rac

Astrele promit o zi pe cinste pentru nativii raci. Nu iti face niciun program, pentru ca Soarele si Luna ti-au pregatit altceva si o sa fii luat prin surprindere.

Leu

Te concentrezi pe lucrurile materiale. Incepe sa te intereseze ceva mai mult partea aceasta si pui la punct un plan de bataie. Saturn iti va fi alaturi.

Fecioara

Ai nevoie de multa forta pentru a termina tot ceea ce ai de facut astazi, iar Pluto este la datorie si pune lucrurile in ordine, astfel incat tu doar sa culegi roadele.

Balanta

Nu te culca pe o ureche doar pentru ca cineva ti-a promis ca se ocupa de problemele tale. Incearca sa faci si tu ceva pentru a nu iti deranja prietenul din cauza indiferentei.

Scorpion

Astrele te sfatuiesc sa crezi in tine si in propriile forte. Nu apela la nimeni astazi, pentru ca doar singur o sa razbesti si o sa poti sculpta totul cum vrei.

Sagetator

Dai un nou inteles vorbelor cuiva si totul incepe sa se clarifice. Interpretasei gresit anumite semnale si intrasei intr-un con de umbra.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 20 ianuarie, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic