Horoscop: 20 iunie 2011

Luni, 20 Iunie 2011, ora 09:53
2777 citiri
Horoscop: 20 iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Desi iti place soarele, te-ai bucura sa nu apara foarte mult astazi pentru ca ai foarte mult de alergat prin oras si canicula nu ti-ar fi de ajutor. Grabeste-te sa ajungi cat mai repede acasa. Te asteapta o surpriza.

Rac

Uite ca eforturile nu au fost in zadar. Acum primesti laudele si exista sanse sa primesti fie o prima de la locul de munca, fie un cadou din partea unei persoane dragi.

Leu

Astrele prevad o zi plina de surprize pentru tine. Inca de dimineata primesti o veste buna si ajungi la birou cu o dispozitie buna. Zambetul de pe fata nu o sa iti dispara toata ziua, nici macar cand un coleg isi arata coltii.

Fecioara

Iei totul in gluma si nici prin gand nu iti trece sa fii putin mai responsabil. Astazi dupa-amiaza este posibil totusi sa fii nevoit sa o faci. Iti va prinde bine pe viitor.

Balanta

Primesti cateva propuneri de colaborari si nu esti sigur daca sa accepti sau nu. Cat timp nu trebuie sa renunti la jobul sigur, de ce sa nu incerci? Daca nu risti, nu castigi. Acesta trebuie sa fie motto-ul tau in perioada urmatoare.

Scorpion

Nu uita ca cineva cu o functie inalta a pus ochii pe tine, insa asta nu este tocmai de bine. Ai grija la fiecare pas si fii cu bagare de seama la predarea proiectelor.

Sagetator

Atunci cand cineva drag iti cere ajutorul, o faci fara sa stai pe ganduri, insa cand cererea vine din partea unei persoane pe care nu o placi, tinzi sa refuzi. Acum, problema este ca la mijloc este si partenerul de viata si nu vrei sa il dezamagesti.

Capricorn

Niciodata nu ti-a placut sa asculti sfaturile celor din jur si ai facut doar ceea ce ai vrut. Acum este cazul sa pleci urechea si la recomandari, mai ales daca este vorba despre o persoana care a trecut prin aceeasi situatie in care te afli.

Varsator

Nu te simti foarte bine, insa stii ce trebuie sa faci ca sa depasesti momentul: cumparaturi. Abia astepti sa pleci de la locul de munca si sa mergi prin magazine, indiferent ca sunt de haine sau de electronice.

Pesti

Simti ca cineva din familia celui drag intervine mai mult decat ar fi cazul in relatia dintre voi si iti doresti sa o pui la punct. Din respect, nu o faci si strangi din dinti cat poti.

Berbec

Daca vezi ca rudele nu fac ceea ce trebuie, de ce nu iei tu atitudine? Stand si plangandu-ti de mila nu vei rezolva nimic. Incearca sa faci fata situatiei si sa iesi cu capul sus din tot.

Taur

Iti pare rau ca ai ratat un eveniment important pentru partenerul de viata, insa nu ai ce sa mai schimbi. Poate doar sa faci ceva ca sa ii mai treaca supararea.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic